Kocsis András, hágai magyar nagykövet tiltakozását fejezte ki a holland közszolgálati műsorszolgáltató alapnál (NPO), mert egy műsorban, amely Magyarországról szólt, a műsorvezető azt kérdezte a vendégétől, hogy arcon köpné-e Orbán Viktor magyar miniszterelnököt. A magyar nyelvű, de Hollandiával foglalkozó Magyarnieuws nevű blogon írt a szerző arról, hogy „a hollandiai magyar nagykövet szeretné ha az NPO intézkedne Eric Smit ellen, aki a múlt szombaton a ‘Dr Kelder en Co’ rádióműsorában azt kérdezte az egyik vendégétől, hogy arcon köpné-e Orbánt...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A nagykövet úr nem nézi a hazai királyi tv csatornákat?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
A nagykövet úr nem nézi a hazai királyi tv csatornákat?
emerencia
Csak a jó neveltetésem akadályoz meg benne.
Commenter
@emerencia: De miért is? Ha Gyurcsányt leköphették fidesz-bérencek akkor miért ne? Jó, oké értem: ne legyünk olyanok mint ők! Csak ők nem maradtak meg a fontolgatás szintjén híveik többször is leköpték GYF-et, legutóbb pont az idei kampány finisében.
emerencia
@Commenter: Nem szeretnék lesüllyedni a szintjükre mert megölnének a rutinjukkal.
Commenter
jaj ne! Valami fertőző vírust kellene ráfecskendezni, de nem leköpni. Látjuk hogy az Ebola már kiesett a kiskosárból, mert immár semmi baja a tudósnak aki magát fecskendezte be az egykor halálos és rejtélyes vírussal...
Desischado
Engem sem úgy neveltek, hogy köpködjek, de orbán esetében erőt vennCommenternek igaza van egy jó kis Ebola, pestis, vagy a fekete himlővel arcon köpni sokkal célravezetőbb lenne! Annak már csak meg lenne a kívánt hatása nem?
Commenter
@Desischado: még köpni sem kell! Rádobni az ampullát oszt'jónapot!
Desischado
@Commenter: Tényleg, a búbó kimaradt. Mea Culpa szegény fejemnek, ezt kifelejtettem. De mit szólnál egy kis olajban megfőzéshez? Természetesen élve, és lassan, nehogy hamar feldobja a bocskort és kampec dolores legyen!
karma1
@Commenter: 21.59-re: az a feketehimlo... De hivatalosan mar 1979-ben kipusztult a vilagbol... Azert en is fel tudnek kutatni valahol meg egy-ket molekulacskanyit...:o))))
Commenter
@karma1: én úgy gondolom hogy fel lehet azt a vírust támasztani...az hogy "hivatalosan" egyes vírusok (betegségek) kipusztultak, nem jelenti azt, szerintem hogy a tudósok vagy inkább egyes országok vezetői amolyan "vegyi fegyverként" :( ne őriznének belőlük valamennyit...Szörnyű betgségek vannak, szörnyű az is, hogy egy politikusról ilyesmi jut az emberek eszébe, meg a leköpdösés, így a 21. században. Most olvasom újra Oplatka András újságíró és Németh Mikklós könyvét.
Németh Miklós még a miniszterelnöksége kezdetén beismerte egy tv interjúban hogy hibás döntést hozott ő (és a kormány) és a döntést visszavonják. Másnap egy járókelő megszólította,és gratulált neki a döntés visszavonásához. Németh Miklós ebből azt szűrte le, hogy a hibák beismerése, nem gyengébbé, hanem erősebbé teszi az embert adott esetben. Nem csak okos, bölcs is volt, korához képest. Már akkor is...És ő sem villogott szuper járgányokon, meg golyóálló mellényben...
Nessy
Mimóza lelkű nagykövet úr! Ha a királyi tv-ben megkérdeznék, hogy "leköpné-e Sorost, Gyurcsányt stb." Igennel válaszolnának nem kevesen! Sőt ennél cifrábbakat is mondtak már az elmúlt hónapokban!
Nessy
@Desischado: Az olajban főzésről jutott eszembe, egy olcsóbb megoldás. A Sógun című filmben a japánok az elfogott tengerészeket egyenként belerakták egy hálóba, és forró vízbe "mártogatták", a szó szoros értelmében.Belelógatták, kiemelték,belelógatták, kiemelték...
Commenter
@Nessy: Kocsis András a nagykövet neve.Csak nem rokona Kocsis Máténak? Ő tudjuk a belügyminiszteri szék várományosa, aki Pintért válthatja.
Nessy
@Commenter: Erre mondják " mindig rosszabb jön!"
Commenter
@Nessy: az olajban sütést- főzést én itt már egyszer felvetettem egy másik topikban. Volt aki egyetértett, volt aki emiatt trollkodta szét a hozzászólásokat, köztük az enyémet és másét is. Ha már olaj, akkor azt se pazaroljuk, jó a többszörösen használt étolaj.
Nessy
@Commenter: Bölcs döntés! Azért a nyilvános autodafé sem rossz! Régi feljegyzések szerint a legnagyobb autódafénál 50 máglya égett egyszerre. Őseink nem spóroltak a fával!
Commenter
@Nessy: Kocsis garantáltan rosszabb. A MIÉP ifjúsági szervezetéből "igazolt át a fideszbe." Polgármesterként egy ellenzéki képviselőről már pszichológiai elemzést is készíttetett, megsértve ezzel képviselőtársa személyiségi jogait. Ne adja az ég, hogy Kocsis M belügyér legyen-mert akár a nagy testvér mindenkit figyelni fog!
Commenter
@Nessy: nyilvános és önkezével? Ehhez sosem lenne elég ereje, és még gyáva is, hiszen ahogy a hatalmához, úgy a sz@ros életéhez is ragaszkodik, mert neki "drágább rongy élete, mint a haza becsülete..." majd rásegíthet valaki akinek ez régen munka volt, csak most itt mindegyiküket nyugdíjba küldte a halálbüntetés eltörlése. Érdekes, amúgy hogy épp Ovi lengette be a halálbüntetés vissza hozatalát, nyilván nem a maga számára...
Desischado
@Nessy: Nessykém, ne haragudj, de nem jól emlékszel. A tengerészek egy veremben voltak, és mivel zajongtak, többször rájuk öntöttek egy szutykos belsőséggel teli tengervizes hordót. Az egyiket főzték meg elevenen, mert a daimjó tudni akarta, hogy meddig bírja a szerencsétlen. Mondjuk orbánt szivesen főzögetném!

@Commenter: Egyetértek! De a sima víz is megteszi, az is fel tud forrni!
Commenter
@Desischado: rothadó narancsos szennyvíz esetleg, Deschischado? Csak a styling kedvéért...jaj de szomorú, valahol hogy így kell beszélnünk bizonyos emberekről...
Commenter
@Commenter: pardon! "Desischado!" helyesen!
Nessy
@Desischado: Kösz! Arra emlékeztem, hogy kettőt főztek, és aki túlélte, abból lett Sógun. Újra kellene olvasni az elejét, ott van a polcon. De lusta kutya vagyok. Bocs! :-))
Commenter
@Nessy: James Clavell szintén nagy kedvenc, a Nemes ház is nagyon jó tőle!
png
"Arcon köpné-e Orbánt?"

Igen!
Simán!
Mert megérdemli!

Gyűlölöm a gyűlölőket, és csak az alkalomra várok.
Ha Orbán közelébe jutok, neki annyi !!!
Furcsa érzés, hogy egy egész ország sorsát az határozza meg, hogy én Orbán közelébe jutok.
Az a sok getszi, akik Orbán közelében vannak, meg nem értik, és nem teszik meg, amit megkövetel a haza.
Miért?
MERT BUTA MAGYAR GENETIKAILAG FOS ADHATÓ-VEHETŐ MAGYAROK !!!
Nessy
@Commenter: Most majdnem összekevertem a "Szép asszonyok egy gazdag házban"c. könyvvel, de az ismeretlen kinai író könyve.
A Nemes házat nem olvastam. Könyvtári bakancslista! :-))
cikicakk55
@Desischado: Tegnap 21:16
Volt valamikor régen egy film.Már nem tudom mi volt a címe,de egy politikusnak aki talán olyan rangban volt,mint Orbán suttyomban igazság szérumot adtak be.Kiállt a nép elé és elkezdte a beszédét.Nem azt mondta amit akart,hanem azt amit az igazság szérum miatt Ő is tudott,de nem volt érdeke az igazat mondani.Mivel élő,egyenes közvetítés volt,még reklámot sem rakhattak bele,nem tudták manipulálni,mint a nem élő közvetítéseket,így kénytelen voltak leadni.Mindent elmondott,minden disznóságot amit az évek alatt műveltek.Elmondta melyik miniszter melyik mutyiban volt benne,milyen módszerekkel zsarolták meg az embereket,stb. Lényeg,hogy azonnal kirúgta a kormány,de már késő volt.Megbuktak. Elvették mindenüket.Úgy kezdődött a film,hogy egy koldus kért ettől a nagy embertől egy kis segítséget,de Ő bele rúgott .Úgy végződött,hogy Ő kért segítséget egy nagy emberből és bele rúgtak.Bár csak itt is lenne egy igazság szérum és Orbán süketelésénél alkalmazhatnák.Micsoda égés lenne.Sajnos ez csak fikció,de talán lesz majd idő,mikor ezt is feltalálják.
Desischado
@Commenter: Te szwerencsés flótás, neked meg van??? már hosszú évek óta vásik a fogam rá! És Clavell nálam is nagy kedvenc!
@Nessy: Nessy, kavarod a dolgot. Toranaga lett a sógun, és őt nem próbálták megfőzni. És olvasd el, mert király regény, nekem megunhatatlan, örök kedvenc! A Csing Ping Mejt úgyszintén ajánlom, A Szépasszonyok, - mert az is nagyon fantasztikus!

@Commenter: A barátaimnak, kedves ismerőseimnek Des vagyok! És igen, szomorú lenne, ha emberekről beszélnénk, de gondolom, egyetértünk, hogy ezek nem emberek.
Desischado
@cikicakk55: Én egy mesejátékban olvastam ilyet. Három szabólegények a címe. Volt két testvér, a kisebbet ki akarta semmizni a bátyja, és emellett mindenféle szemétséget elkövetett, és tehette, mert ő volt a bíró. A három szabólegény beállt hozzá dolgozni. Útjuk során segítettek egy kis öreg bácsin, és az hálából varázserejű ollót, tűt, és szövetet adott nekik. Akinek abból varrtak ruhát, az kénytelen volt igazat mondani, ha arat, ha nem. Képzelheted mi lett belőle. És sokszor elképzelem, hogy orbánon van ilyen ruha, vagy az igazságszérum is jöhet. Hú, mi lenne itt, ha ki állna az emelvényre, és elkezdene igazat mondani!
Commenter
@Desischado: angolul van meg, úgy öt kiló... apró betűs, ha így is szerencsésnek tartasz? Szívesen kölcsönadom...Des, ha már így virtuális barátok lettünk, az én becenevem pedig Biri (igen az Úri muri után kaptam). A Szép asszonyokat láttam is, Kazimir Károly legendás rendezésében. Emberek ugyan genetikai szempontból, de milyenek!...félek a foguk legfehérebbje még csak most fog megmutatkozni!
Rockxy
Demokráciában (ön)törvényesen lehet köpködni.
Mekkora hír!! :D
Commenter
@Desischado: ilyen a legkisebb királylány és a legkisebb fiú meséje is, előbbi sót, utóbbi egy macskát kapott apjától örökségül és megfogták az Isten lábát, gazdagon boldogan éltek. A kisemmizettek, de ilyen csak a mesében van ugye...
Commenter
@Desischado: évszázadokig a patkányokat okolták a pestisekért pedig nem is ők voltak a felelősek, a jelenlegi járvány itt maga a narancsos hatalom, mindig a No Doubt rohadt narancsos cd borítója jut eszembe mert Tragic Kingdom a címe és ez a dal:

www.youtube.com/watch?v=1leInEAlbjY
Sámannus
@Commenter: én le is sz@rom. Ez afféle vélemény sz@r, amit fideszisztánban használnak.
Commenter
@Nessy: borzalom. Akár a spanyol inkvizíció...
Nessy
@Desischado: Köszönöm! Azt hiszem, valamit nagyon összekutyultam. Ezer bocs és egy anyamedve! :-))
Desischado
@Commenter: Köszi, a kardomba dőlök. Nincs rá ennyi pénzem, sajnos! ennél sokkal fontosabbra sincs, sajnos. De nagyon szépen köszönöm!
@Nessy: Semmi baj, bár csak ennyi bajunk lenne!
Desischado
@Commenter: Természetesen virtuális barátok vagyunk, mert nagyon a szájam íze szerinti ember vagy. A másik pedig a Biri aranyos, de nem baj a Commentert fogom használni? Már megszoktam, de ha akarod, Birinek foglak szólítani.
A patkányok is hozzátettek a pestishez, de az igazi baj a higiénia teljes hiánya volt. Nem fürödtek - hogy bírták ki??? - a szemetet bent halmozták fel a házban, és a háziállatokal együtt laktak. Szóval volt sötétség a fejekben rendesen.
Nem irígyellek, az angol verzióért, de mégis, mert ezek szerint perfekt vagy az angolban, míg én csak autodidakta módon vartyogok. Azért eladni nem tudnának, és meg tudnám értetni magam valahogy. Fordításban elég tűrhető vagyok.
Commenter
@Eladott Ország: sokan vannak így ezzel!
Commenter
@Desischado: köszi. Jó nekem a Commenter! :) azért C-vel mert Kommenter néven, már valaki regisztrált korábban...a Biri azt itt inkább ne, csak úgy leírtam. Én valahol azt olvastam, h nagyon jól bírták a higiénia hiányát, hozzászokott a szaglásuk a bűzhöz, gondolj bele, a sötét középkorban évente 1x fürödtek, állítólag. De korán is haltak, 30 év már elég magas átlagéletkornak számított.
Még egy köny amit ajánlok: Elisabeth Falk: A királyné (Novum kiadó) Gizella királynéról szól, letehetetlen ez is!
Commenter
@Commenter: jav. helyesen: Elisabeth Faltin.
mackoka46
Ha a törvény nem védené szétmarcangolnám a pofáját a minden hájjal megkent aljas gazembernek. Remélem kancigányhoz kerül a kancigány. Azt gondolná az ember, hogy csak a nav és bankok seprik a padlást. Kiderült az mnb is. Nem elég, hogy nincs egészségügyi ellátás, most az egészségpénztári megtakarítást is ellopják a negatív hozamaikkal, miközben a gyógyszerek is drágultak.
Desischado
@Commenter: Puszi az pofidra! Köszi a tippet, majd utána nézek a másik könyvnek. A Nemes ház régi bakancslistás nálam, de ennyi pénzt nem tudok kiadni érte. De hátha egyszer majd meg lesz. És belegondoltam, hogy fürödtek a középkoriak, mikor megszülettek, és amikor kiterítették őket. Nyilván hozzászoktak, de szerintem mi meghalnánk. Igaz, ha próbálnám nekik elmagyarázni, hogy miért jó a rendszeres tisztálkodás, szerintem egy óra múlva már perbe is fognának eretnekségért, és boszorkányságért, és égne alattam a máglya. Ebben biztos vagyok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.