Külön frakcióban, de frakciószövetségben működik majd együtt a parlamentben az MSZP és a Párbeszéd. A Párbeszéd csak úgy alakíthat frakciót, hogy abban a párt képviselőin kívül Bősz Anett, a Liberálisoktól és Burány Sándor, az MSZP-től is helyet foglal majd. Az MSZP június 17-én választ új elnököt.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hírmesélés és tartalom összhangja

Már a cím is lenyűgözött, no de a tartalom

Az atv.hu „Hiller: Ma született az MSZP elmúlt 30 évének legfontosabb döntése” címmel számol be a szocik háza-táján történtekről. Igen, nincs mit csodálkozni a magánéletben – állítólag – kiváló történész értékelés szerint pártjuknak ez az elmúlt 30 év legfontosabb döntése. Hát nem semmi.
A másik- bár le kell szögeznem, hogy messze nem a legocsmányabb hangnemben, sőt egyes nem kormánypárti portálokhoz képest igencsak udvariasan – a derék ATV ezerrel fikázza a döntést. Pedig egyértelmű tény, hogy a Fidesz és a KDNP már sokadszor játssza el ezt a trükköt! =))
Nem tartozik a cikkhez, de meg kell jegyezzem – a májam nem engedi, hogy ne tegyem -, hogy annyira nem tartom biztonságosnak az egy fő kölcsönzését, lévén a derék Fodorka embere is ott van. Neki pedig kedves szokása betartani az ilyetén ellenzéki próbálkozásoknak IS! =))
lópicigáspár
Az mszp-nek egy jó döntést kellene hoznia! "Jogutód nélkül megszűnt"! És követhetné példáját az összes többi is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.