Ami logikus, hiszen a propaganda a kormány egyetlen sikerágazata, az ország meg majd csak elműködget magától. A májusban felállítani tervezett 4. Orbán-kormányról pillanatnyilag három dolog állítható biztosan: Orbán pénteken bejelentette, hogy Varga marad a gazdasági miniszter. Lázár ugyanakkor azt közölte, ő maga nem marad a kancellária élén. Valamint a választás óta eltelt két hétben Rogán turnézta körbe a kormánymédiát azzal, hogy új kormányzás jön, új struktúrában, részben új szereplőkkel. Amiből annyi nyilván következik, hogy Rogán is miniszter marad, sőt, erősödnek a pozíciói a következő ciklusra. Februárban írtam arról, annak, hogy Lázár lebegteti a miniszteri folytatását, az a legvalószínűbb oka, hogy Orbán be akar iktatni egy lépcsőt a maga és a kormánytagok közé.

Forrás: b1.blog.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Na itt válaszolok arra a kérdésre, hogy arcon köpné-e orbánt? - nem csak orbánt, hanem a teljes vezérkart!
RonaGyuri
hogy is szól a klasszikus vicc a teljes gőzről a kommunizmus nagy mozdonyában???
colibri
Na itt válaszolok arra a kérdésre, hogy arcon köpné-e orbánt? - nem csak orbánt, hanem a teljes vezérkart!
justhpeter
Ebben a felállásban nem lesz újabb négy év. Nincs benne annyi szufla.
Eladott Ország
Miután a vidéket leamortizáltuk, a fővárosban elkezdjük az őszi mélyszántást, mert én egyébként is egy tahó, buta, bunkó szakonyfalui elfuserált faszparaszt vagyok.
uploads.disquscdn.com/images/e242d546936a73e6ec928a7e55fa3f3c0487ed09d2bdf78ef6b5d8480f9aa939.jpg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.