Orbán Viktor megállapodást kötne a nőkkel – Teljesen jogos a nők reagálása Orbán Viktor jelenlegi, vagy akár korábbi kijelentéseivel kapcsolatban, de van aki ezt már nem tűri tovább. Ennek a 23 éves lánynak a levele hatalmas megosztáshullámba került a Facebook közösségi oldalán. A levelet alább teljes egészében olvashatják és eldönthetik, hogy egyetértenek a tartalmával, vagy nem:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
miért ?...pedig milyen jól leharcolt nő lehetne öt gyerekkel ... nevelhetné egyedül is , ha van apjuk , ha nincs
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Olvashatná a csutigeci HA EGYÁLTALÁN ÉRDEKELNÉ AZ ORSZÁG LAKÓINAK GONDJA, nem csak az 1 millió kivételezetté !!!
ila51
miért ?...pedig milyen jól leharcolt nő lehetne öt gyerekkel ... nevelhetné egyedül is , ha van apjuk , ha nincs
ila51
@papa.49: pedig utaltam is a környezetére
wagabund
..."Tudod Vitya én a te “gyerekedként” értem meg a nagykorúságot egy gyermekotthonban, ahol már az ételt is lopták egymástól, nem csak a pénzt és az egyéb értékeket"...

mondjuk már a bekezdés is elég szarul indul..

..."Tudod Viktorkám, féleszű miniszterelnököm, nekünk, akiknek nem volt családja, vagy rossz körülmények között nőttünk fel"...

ez után a mondatrész után nincs is min csodálkozni...jobb ha ez a nő nem szül ide gyereket, még családban sem..
...de neki az nem lesz..

..." inkább külföldre mennék és soha el sem mondanám a gyerekemnek, hogy közöm volt valaha Magyarországhoz."...

bravó! irány külföld! mindannyian jobban járunk!
papa.49
@ila51: Én csak a lányomról veszek példát, 2 diplomája van védőnő, jelenleg a féléves kisfiukkal otthon, a vőm villamos mérnök dolgozik Bp. n a szakmájában, de nem tudnak kiszabadulni az albérletből, mert ha kinéznek egy házat, mire a pénzük összegyűlik, már többe kerül 1-2 millióval, mi meg már nem tudunk segíteni nekik, mert mi is tönkrementünk 2011 után !!!
Hát csak ennyi a kilátásról !!!
Nessy
Majd kitalálják az illiberális gyermek nemzést. "Apám pipetta, anyám petri csésze". Aztán egy "apának" lesz sok gyermeke egyszerre.
Csak nehogy aztán egy bolond százat csináljon, mert bolondokból már így is túlkínálat van kis hazánkban.
Nessy
Komolyra fordítva a szót. A hatvanas években a 3 gyermek, soron kívűli lakás kiutalás idején nagyon sok gyermek született lakásért. Ők lettek később a délutánjaikat a játszótéren töltő "kulcsos gyerekek". Volt aki átvészelte, volt aki nem.
lampa laz
A leendő családügyi miniszternek itt a válasz, h miért nem születik elég gyerek kis hazánkban. Ő igazán tudja, hiszen az élet sűrűjében él, ahová az ilyen katókák meg viktorkák nem járnak.
namihami
Lehet, hogy ennek a nőnek ""csak"" 8 általános iskolai végzettsége van, de ebbe a kormányba már csak azért se férne be, mert a kormánytagokhoz és államtitkárokhoz (és így tovább egyre lejjebb) képest nagyságrendekkel több esze és intelligenciája van. (vegyünk pl. egy kósát vagy rezsibuzit)
Ami ezzel a faszbúkkal a gond, hogy számítástechnikában (is) vérhülye Vezérünk el se tudja olvasni (és persze nem is akarja) ezeket a cikkeket, mert ahhoz egyáltalán meg kéne tudni nyitni egy-egy ilyen oldalt. Az pedig neki...HÁÁÁÁÁÁTTTTTTT...
Azonkivül, hogy olvasni se tudja, nem is érdekli, nem is érinti a dolog. Van neki egy-két-sok mészárosa és ameddig azok gazdagon és folyamatosan tejelnek, addig a pórnép bizony le van sz@rva. Csak nekik legyen jó, a többi (?) , azok kik?
Csizmás Kond
...tehát most huszonhárom éves...és minden meglévő bajáért Orbán a hibás...
A mai ember képes naphosszat éveket tüntetni kiabálni, hogy ő nem akar rabszolga lenni...de másképp nem tud élni csak ha minden oldalról támogatják.
namihami
@Csizmás Kond: Igen, már 23 éves. Tehát minimum 5 éve dolgozik és semmit nem tud a fizetéséből felmutatni. Napról-napra él. Biztos drogozik, iszik és palikat tart ki, arra szórja el azt a mérhetetlen jövedelmét.
Persze, okééééé. Nem lehet mindenkinek veje, barátja, családja. Nem állhat mindenki a saját lábán. De pont ezek a ""saját lábak"" azok, akik miatt a plebs így és ezen a szinten kénytelen élni. Az a fiatal, akinek nincs mészárosi háttere vagy LEDes szakképzettsége, az vagy kénytelen így élni vagy kimenni, akár évekre. Aztán vagy visszajön vagy nem. És akkor jön a statisztika, hogy a gyerekek zöme már kinn születik. Hát könyörgöm, hol születne? Ott tud jóllakni-ő is meg a család is.
Ezek a levelek az orbáni pénzelosztás (mindennek a java neki) leghűbb körképei. És akkor morcos, ha ilyenekről ír a sajtó? Ez se jó, meg a vejkó-féle ügyek kiteregetése se jó? Kósák, lázárok balhéinak megírása se jó? Hát ennek az embernek már semmi nem jó???
Csizmás Kond
@namihami: Nézd, most is azt mondom, hogy az igényeket a lehetőséghez kell igazítani, különben soha a büdös életben nem lesz semmije és nem lesz megelégedve semmivel.
A háttér szintén nem kormányfüggő se nem Orbánfüggő, eddig is voltak szegény emberek és ezutá is lesznek, eddig is voltak mágnások meg dúsgazdagok és ezután is lesznek...csak a bajok ott kezdődnek amikor egy nincstelen elhiszi, hogy ugyanúgy kell éljen mint egy mészároshátterű.
...és amúgy ezek a levelek legtöbb esetben valamelyik unatkozó fírkász remeknekhitt ponyvaműve.
Eriksson
Kicsit elkésett a lányka ezzel a levéllel. Kiskorúként kellet volna Orbán Viktortól örökbefogadást kérnie, 23 évesen lekéste a lehetőséget.
namihami
@Csizmás Kond: Nem a társadalom rendszere itt a baj, hanem annak eloszlása. Ebben az országban nem tudással, munkával és szorgalommal lesz-lehet valaki ""mészáros"", hanem a barátsággal. Nem azt mondom, hogy ne legyen szegényEBB és gazdagABB réteg. Ennek a kialakításával van a probléma. Ne egy kóctekerő, kantárosnadrágos lehessen az ország egyik vezérgazdagja. Persze, tudjuk, nem a menetvágás tette azzá. De pont ez irritálja a közt.
Ne éljen mindenki luxusfeleség szinten, de éljen-élhessen viszonylagos ""emberhez méltó"" szinten. És ezek a LEDesek, kantárosok, stb. harácsolják el (és méltatlanul) azt, amiből ez az ország és benne mindenki legalább elfogadható életet élhetne.
Mára lassan ismét a három, de talán, négymillió ""koldus""országa leszünk. És mindezt úgy, hogy az általuk közutálatnak örvendő EU tonnaszám önti ide az Euróit. Nekik...
Csizmás Kond
@namihami: ...te mégis mit vártál a rendszerváltástól ?
...mert szép és megszívlelendő amiket írsz de épp azért váltottunk rendszert mert nem tetszett az egyforma élet...vagy te már nem emlékszel ?
Mézike
@Csizmás Kond: csakhogy már ez a rendszer erősen kezd arra hajazni amit "leváltottunk" a rendszerváltáskor.
advocat
Még egy megjegyzés. Ha állami gondozott volt, akkor azért érettségizhetett volna. Bár ha így ír, valami kis csalás lehet a dologban. Vagy nem ő írta. Mert látok 8 általánost végzett, semmit nem tudókat. Is. És az a gyakoribb.
namihami
@Csizmás Kond: Te abból amit írtam, a mindenkire egyenlő életszinvonal hiányolását olvastad ki? Olvasd el ismét.
Én se (hál'Istennek) azon az ""albérletes"" szinten élek, de azért a fenti téziseimben mi az, amit nem találsz méltányolhatónak?
Tényleg a négymillió kódis országa a követendő és elvárható rendszer? Mellette a""családi szisztéma""? Mert ha igen, akkor inkább jöjjön vissza a szocializmusnak nevezett ""tisztes szegénység"", ahol csak az éhezett és fázott, aki lusta volt dolgozni.Akkor is volt egy vezető réteg, amelyik lopott, de legalább ezen a szinten HIVALKODNI és villogni nem mert vele. Most már az a kaszt még el is várja, hogy lenézze a többit. ""Mindenki annyit ér.."". és így tovább.
Emlékszem és nem tagadom, nem éltem így. De nem is menetem el minden aluljáróban a volt telefonfülkékben fekvő büdös, koszos, húgyos emberek tömege mellett. Hívhatják szocializmusnak, attól még igaz. És erre is emlékszem...
Csizmás Kond
@Mézike: ...nem váltottt ott senki semmit, megbukott az magától, pontosabban megparancsolták, elmagyarázták nekik hogy meg kel bukni mert csak úgy maradhatnak hatalmon...
...és te mit értesz demokrácia alatt ?..ne másolj a netről !
Mézike
@Csizmás Kond: nekem a demokrácia az azt jelenti hogy elmondhatom a véleményem. Pl. ha emberi hangon szólok a vezír közösségi oldalán, akkor ne tiltással hanem emberi hanggal válaszoljanak. Vagy. Ha már kikupáltam a gyerekeimet, ebben a nagy ingyenes iskolai rendszerben akkor legalább annyit kapjon az a gyerek a munkájáért hogy ne kelljen 30 - 35 éves koráig a szüleinél laknia, vagy kimenni külföldre tapasztalatot szerezni, Vagy. Ha már ledolgozott az ember leánya 40 évet akkor ne 70 ezerrel verjék ki a szemét amikor nyugdíjba megy. sok sok dolog...ez a rendszer amit itthon demokráciának kezdenek csúfolni, inkább a 17 . forradalom előtti rendszerre kezd hajazni. Igaz akkor a "paraszt "nem tudott a tőkés elől lelépni. na most mennek ezrével. Csak már nem "parasztoknak" hanem fiataloknak , pályakezdőknek hívják őket. Zömével.
Csizmás Kond
@namihami: ...az lehet, hogy maradi felfogásom van de ma is aki meg akar élni az meg is tud.
Az életet megélni nem annyira nehéz mint embernek maradni benne...a többi csak filozófia.
Csizmás Kond
@Mézike: ..mint demokratának már az első mondatod diktatórikus...gyurcsányt hányszor nevezted vezírnek ?
A bérezés...emlékszel arra a szlogenre hogy az állam nem jó gazda ?...na most nem ő fizet és nem is szabad beleszóljon a munkáltató dolgába...miért szidod a kormányt azért mert pl mészárosnak dolgozol és nem fizet ?
ééés munka...ma a zunió azt akarja, hogy a nyugdíjkorhatár európában hetven év legyen...siess az élettel mert még visszavisznek dolgozni...:)
Grafix69
Végtére is csak a valóságot írta le , Viktorka lehet úgy gondolja minden magyar nő olyan debil mint akik a falvakban meg a putrikban a száraztésztáért rá szavaztak . Amúgy meg azok a rejtett erőforrás ,igazi szavazó gépek , kultúra , identitás , önálló vélemény nélkül , de azok szaporodnak 2,5 háromszorosan is népesednek mint hasonló értelmes magyarok . Rejtett erőforrás , remélem megcsókolod őket minden választás után , vagy Dajcs semmitérő megélhetési kábszeres Tompikádat aki csak úgy veti a magokat mint Rákosi a TSZ gazdaságban a hűbéresekkel . Barom
Mézike
@Csizmás Kond: Gyurcsányt? Sokmindennek neveztem de vezírnek nem. -) Engem az állam fizet már 25 éve. mellesleg valahogy mindig a melós húzza a rövidebbet...Nem a nyugdíj korhatárt dünnyögtem hanem a nyugdíjat.
Pálinkás Pál
@wagabund: Ha mindenki hallgatna rád,hamarosan éhendöglenétek..mert ittmaradna az országban az értéktelenje...a fidesz szavazó!!!tudod...cigány,félcédulás...és azokkal nem tudnátok megtermelni a betevőt...úgy hogy csak módjával küldözgess el mindenkit...
Csizmás Kond
@Mézike: ...és az ki számolta ki neked ?
Mézike
@Csizmás Kond: A nyögdíjfolyósító .
Csizmás Kond
@Mézike: és úgy gondolod, hogy többet érdemelnél ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.