Elfogatóparancsot adott ki a rendőrég a csengeri örökösnő ellen, akiről Kósa Lajos miniszter elhitte, hogy 1300 milliárd forintot örökölt.

A rendőrség nyilvános körözései között szerepel az elfogatóparancs az ellen a csengeri nő ellen, akiről Kósa Lajos miniszter elhitte, hogy a gondjaira bízna 1300 milliárd forintot, és pluszban 800 milliót Kósa édesanyjának is elutalna – olvasható a 444 cikkében.

Elfogatóparancsot adtak ki a csengeri örökösnő ellen

Fotó: police.hu

A nőt csalás miatt körözi a Nemzeti Nyomozó Iroda, az elfogatóparancsot április 19-én adták ki. 

Szabóné még március végén hagyta el az országot, jelenleg Svájcban van. Szombaton a Független Hírügynökségnek azt állította, mivel félti magát és Magyarországon maradt rokonait, ismerőseit, védelmet kér a svájci hatóságoktól. Továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy hamarosan megkapja az örökségét, és elkezdi kifizetni azokat, akiknek tartozik.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mi van Lajos-király százalékot ígért a zsernyákoknak??? =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Yoda69: ma, 10:17; Már öngyilkos lett annak a csengeri nőnek a férje, most meg majd az asszonypajtás fogja követni. A fidesz bűnbandában minden lehetséges. Most akarják tisztára mosni az ellopott Uniós milliárdokat. De most már szopás lesz, mert az eurómilliárdokat nem Lengyelországba és Magyarországba fogják irányítani, hanem Spanyolországba és Görögországba. Ez lett a nagy osztályharc vége.
Yoda69
@karma1: Svajc bar nem unios tagallam, de elfogadja annak politikajat es penzugyi rendszeret. Mar szamlakat sem lehet titokban svajcban tartani, mintahogy a rendorseg altal korozott szemelyeket is kiadjak az adott tagallamnak.
Yoda69
@Eladott Ország: Sajnos nagyon ugy fest hogy az lesz amit leirtal, es mar csak egy forradalom tudja meggatolni. Csakhogy abbol inkabb polgarhaboru lesz, mert a fideSSt annyian tamogatjak, mint amennyien ellene vannak.
Eladott Ország
@Yoda69: Áldozat nélkül nincs győzelem. Vagy leszakadunk ( sajnos már tény) és marad a félfeudális uram bátyám rendszer.
evacica
Így jár az aki ezekkel egy tálból cseresznyézik! Ettől a bandától távol kell tartani magát minden normális embernek! Lőrinc barát is lehet még ellenség, bár ahhoz elég buta, hogy ezt felfogja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.