Az LMP egyeztetésre hívja a teljes ellenzéket az Országgyűlés alakuló ülése előtt. ..., hogy egyeztessék a parlamenti politizálással kapcsolatos terveiket, elképzeléseiket- közölte vasárnap a párt. Közleményükben ezt írják: "az LMP szerint az ellenzéki pártoknak nem egymással, hanem a Fidesszel kell küzdeni, mert csak így lehet valódi ellenállást kifejteni a kormánypártok hatalmával szemben". Hozzáteszik: "ennek elősegítése érdekében kezdeményezi a párt a hétfői egyeztetést".

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Bernike... A választások előtt kellett volna " egyeztetni ",,,,DE nem Orbán elvtárssal!! . A jólfizető parlamenti szék a p.chád alá került...A Cigánybáró meg itt maradt a nyakunkon,,,2/ 3-al!!. Mennyél Tusványosra,,,,,oszt ott tedd a szádat hasznossá. ...egyeztessél...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@Peller Anikó: szó szerint, és talán Hadházy a kivétel?
Commenter
@Yoda69: nem értem a Párbeszédet sem. Ellenzékiként ugyanis nem az a dolga hogy vesztesként sírdogáljon, hiszen van a dolognak egy még nála is nagyobb vesztes: ez pedig az ország és a nép. Az emberek akik rájuk szavaztak, akiktől bizalmat és felhatalmazást kaptak arra, hogy bármi lesz is, ezt a hatalmat sem hallgatólagosan sem aktívan, sem passzívan nem fogják támogatni. Akár nem cselekvéssel, és pont ez az ami most történik! Nem kellene ezt így, lehet hogy elfogyott az energia, lehet hogy fáradtak de saját maguk érdekében is, ha nem akarnak süllyesztőt vagy kollaborálni és ezáltal szénné égni választóik szemében akkor ideje a kormánnyal és a hatalomban szemben fellépni, szóval és tettekkel. Karácsony Gergelynek van egy ellenkormánya nem? Hát használja azt a kormányt, a jelenlegi hatalom minden egyes lépésére adjanak választ, hogy helyükben ők itt és most mit tennének. Ez lenne a minimum és már tegnapelőtt meg kellett volna ezt lépniük, hiszen szakértői ellenkormányról van szó!
Commenter
@Yoda69: mindaz amit az ellenzék ápr. 8 után tett-jókora szög és kereszt volt a demokrácia koporsójába. Halott, tkp. már 8 éve, most azoban már elnézést, oszlásnak is indult. Az ellenzék önmagában, ha még össze is fog, már tehetetlen! Sajnos.
Clavigo
Vajon hova tűnt a mi " Beéjlánk "" ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.