Az LMP egyeztetésre hívja a teljes ellenzéket az Országgyűlés alakuló ülése előtt. ..., hogy egyeztessék a parlamenti politizálással kapcsolatos terveiket, elképzeléseiket- közölte vasárnap a párt. Közleményükben ezt írják: "az LMP szerint az ellenzéki pártoknak nem egymással, hanem a Fidesszel kell küzdeni, mert csak így lehet valódi ellenállást kifejteni a kormánypártok hatalmával szemben". Hozzáteszik: "ennek elősegítése érdekében kezdeményezi a párt a hétfői egyeztetést".

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Bernike... A választások előtt kellett volna " egyeztetni ",,,,DE nem Orbán elvtárssal!! . A jólfizető parlamenti szék a p.chád alá került...A Cigánybáró meg itt maradt a nyakunkon,,,2/ 3-al!!. Mennyél Tusványosra,,,,,oszt ott tedd a szádat hasznossá. ...egyeztessél...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rohács1926
Ez a szélkakasina mitől fordult 180 fokot? Vagy azt reméli, hogy a szőnyeg szélére kerülve sallai őt is hanyattvágja?
Valahonnan NAGYON MAGAS HELYRŐL kaphatta ez a FIÓKPÁRT az ukászt, hogy ezzel a maszlaggal bontsák meg az egységes tüntetéseket és etessék a fogyatkozó hívőket.
Megjegyzem a két tüntetéstől, mint párt, csak az lmp tartotta távol magát ellenzéki oldalról.
namihami
MOST? Felébredtél Szélliba? Előbb kellett volna. Akkor még nem engedte a Schiffer főnök?
Qqberci
Bernike elég nehéz felfogású... Két hónappal korábban kellett volna ébredni ahelyett, hogy miniszterelnök-jelöltet játszott volna...
Commenter
@rohács1926: vigyázat! Ez az egyeztetés egy újabb trójai faló is lehet. Kb ennyire lehet komolyan venni, mint a legendás lóról szóló világslágert: pörgős, ütős, és mégis gagyi:
www.youtube.com/watch?v=q9L8l6Figac
és csilliárdos nóta lett...
Yoda69
Elmentek a jo faszba ti elempesek!
Mit akartok a a 2/3-dal szemben. A valasztas elott a kezetekben volt az orszag sorsa, hogy ne legyen 2/3, sot hogy meg abszolut tobbseg se legyen. Elbasztatok de rendesen, es most ti jottok az osszefogassal? Eszem faszom megall.
Csak Budapesten 5 korzetet adtatok a fideSSnek (ezzel mar nem lenne 2/3) ott ahol a DK siman nyerhetett volna ha visszaleptek. De nektek kellett a pofavedes, meg a toredekszavazat.
Es akkor orszagosan meg nem is tudjuk mennyi mandatum ment el miattatok. Az onzosegetek miatt.
A parlamentben a 2/3 ellen csak szelmaloharcot lehet vivni. Mire szamitotok? A fideSS lemos mint a szart.
Ezt a csatat most mar az utcan kell megvivni - MIATTATOK!!!
peterkelemen
Mihelyst beülnek Orbán bűntársaivá züllenek végérvényesen.
mackoka46
Ez megint csak az ellenzék megosztását szolgálja.
Commenter
@Yoda69: az első betűtől az utolsóig abszolút jogos!
advocat
Egyszerre ilyen fontos lett? Volt időtök április 8-ig! Vagy későn érő típus vagytok?
koszpeko
"Összehívja az ellenzéket az LMP"
Ezzel csak az a baj, hogy az ellenzéki pártok el is fognak menni.
Cicamama55
Most?! Pont ők?! Segget csinálnak a szájukból!
Yoda69
@peterkelemen: Beulni be kell. Mar csak azert is, mert ha nem veszik fel a mandatumot, akkor automatikusan a masodik helyezet fogja kani az adott korzetben, ami azt jelentene, hogy megnagobb lesz a fideSS hatalma.
Viszont a parlamenti munka ertelmetlenne valt, legalabbis addig ami valami csoda folytan esetleg megszunne a 2/3.
Mint irtam fentebb, most mar csak az utcai politizalas maradt nekunk demokrata ellenzeknek: tuntetes, es polgari engedetlenseg. Remeljuk nem hagy alabb a kedv, sot kiszelesedik a videki varosokra is. Ha ez is megszunik, akkor vegleg bele nyugodnunk a diktaturaba, de ebbe belegondolni se merek.
koszpeko
@Cicamama55: Nem először tették meg s nem is utoljára.
Clavigo
Bernike... A választások előtt kellett volna " egyeztetni ",,,,DE nem Orbán elvtárssal!! . A jólfizető parlamenti szék a p.chád alá került...A Cigánybáró meg itt maradt a nyakunkon,,,2/ 3-al!!. Mennyél Tusványosra,,,,,oszt ott tedd a szádat hasznossá. ...egyeztessél...
Grafix69
Na megnézted a tüntetésen mit mondtak , vagy kurva nagy a Szél aztán naponta forgatja ki a kabátodat .?
Commenter
@koszpeko: és meg is teszik addig még amíg szét nem szakadnak, és bele nem mennek a süllyesztőbe. Orbán anno "leszalámizta" és a süllyesztőbe küldte a FKGP-t és az MDF-et is. Ezt elfelejtik?
Commenter
@Yoda69: és úgy tűnik a Momentum is csak egy röpke szemvillanás volt, egy másodperc és nem egy momentum, nem egy carpe diem...de nagyon hallgat a Párbeszéd is, Vona Gábor pedig egyelőre csendesebb a sírnál is. Mintha nem is lett volna ellenzéki összefogás Hódmezőn és márc. 15-én...ez van, sajnos!
Yoda69
@Commenter: A Parbeszedet valahol megertem. Ok a legnagyobb vesztesei ennek a valasztasnak, pedig Juhasz Peter szemelyesen is sokat rogan megbuktatasaert az 5. keruletben. A lagnagyobb tamogatottsag ellenere lepett vissza, es mi lett az eredmenye. Fizethetnek vissza 150 milliot. Ha az LMP is meglepte volna ugyanezt, akkor talan most ellenzeki kormanyalakitasrol beszelnenk, nem pedig arrol hogy az utcan kell folytatni a politikat.
A Momentum kis part volt - nem sok vizet zavart. De az ossefogasban ok sem jeleskedtek.
Vona pedig jobb ha vissza se jon. Az hogy a jobbik total elzarkozott a taktikai szavazastol, holott egyertelmu volt hogy csak valthato le a rezsim - szoget vert a demokracia koporsojaba.
Yoda69
@Commenter: Ja es a ketfarkut kihagytam. Bennuk csalodtam a leginkabb. Humorosak voltak jo fejek stb, ez igaz. Viszont keves a politikahoz. Most hol vannak? Meg a tegnapi tuntetesen se lattam oket. Elvittek 2,5%-nyi listas szavazatot, egyeneiben 1-et se szereztek. Arra jo volt amit csinaltak, hogy jo nagyot toljanak a fideSS szekeren.
Commenter
A Kétfarkúban? Én nem vártam túl sokat tőlük, inkább csak nevettem a nagyon is velős trollkodásaikon, bár, ahogy írod ez is tudatos vagy nem tudatos "szekértolás" volt... Izlandon egy hasonló "viccpárt" már bekerült a parlamentbe, és ott már közel sem viccel, sőt komoly politikai tényező, de mi ettől nagyon messze vagyunk már/még...
Commenter
@Peller Anikó: szó szerint, és talán Hadházy a kivétel?
Commenter
@Yoda69: nem értem a Párbeszédet sem. Ellenzékiként ugyanis nem az a dolga hogy vesztesként sírdogáljon, hiszen van a dolognak egy még nála is nagyobb vesztes: ez pedig az ország és a nép. Az emberek akik rájuk szavaztak, akiktől bizalmat és felhatalmazást kaptak arra, hogy bármi lesz is, ezt a hatalmat sem hallgatólagosan sem aktívan, sem passzívan nem fogják támogatni. Akár nem cselekvéssel, és pont ez az ami most történik! Nem kellene ezt így, lehet hogy elfogyott az energia, lehet hogy fáradtak de saját maguk érdekében is, ha nem akarnak süllyesztőt vagy kollaborálni és ezáltal szénné égni választóik szemében akkor ideje a kormánnyal és a hatalomban szemben fellépni, szóval és tettekkel. Karácsony Gergelynek van egy ellenkormánya nem? Hát használja azt a kormányt, a jelenlegi hatalom minden egyes lépésére adjanak választ, hogy helyükben ők itt és most mit tennének. Ez lenne a minimum és már tegnapelőtt meg kellett volna ezt lépniük, hiszen szakértői ellenkormányról van szó!
Commenter
@Yoda69: mindaz amit az ellenzék ápr. 8 után tett-jókora szög és kereszt volt a demokrácia koporsójába. Halott, tkp. már 8 éve, most azoban már elnézést, oszlásnak is indult. Az ellenzék önmagában, ha még össze is fog, már tehetetlen! Sajnos.
Clavigo
Vajon hova tűnt a mi " Beéjlánk "" ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.