Új messiás van születőben Magyarországon, úgy hívják Márki-Zay Péter. Igaz, ideje volt már valakit pajzsra emelni, mert a magyar társadalom vezérkultuszban szenvedő hányadának egy része, már nagyon elveszetten bolyongott ebben a rántott hús formájú országban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Eriksson: ma, 12:17; Ezt már a fideszben súgták neked? A csúti csüngőhasú kancigánynak és bűnöző haverjainak ( Bibó szobatársak) nem is volt munkahelye az országgyűlésen kívül. A büdös életben nem dolgoztak a privát szférában, hírből sem ismerik a munkát, feltéve ha lopást munkának nevezzük.
hirtv.hu/video/199825
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
442Eva
@Eriksson: Ja te szerencsétlen ! A nem munkája miatt a kellett az ottani főügyészt is idő előtt, minden megokolás nélkül leváltani. !?! Agymósott !!!
442Eva
@Eladott Ország: Nagyon igaz !!! Az agymósott @ Erikssonfidesz aktivista megszólalt !!!
Eriksson
@442Eva: "Agymósott". Ez milyen nyelven van? A fordítóban sincs rá magyarázat.
Hová valósi az "ottani főügyész", és mit csinált? És kinek volt útban, hogy le kellet váltani?
Cicamama55
@Eriksson:12.17 Az ilyen és ehhez hasonló szövegekhez már nagyon hozzászoktam az elmúlt 8 évben, leperegnek rólam. Számomra Márki-Zay Péter a remény fénysugara. A saját szememnek és fülemnek hiszek már csak a politikában, mert az még nem csapott be.
Eriksson
@Cicamama55: Nem akartam én a véleményedre hatni, csak az igazságot írtam. MZP-t nem választási koordinátornak nevezték ki, hanem Hmvhely polgármesterének. Mi ebben a megállapításban az elítélendő, a nem igaz?
Ahhoz, hogy azt tegye amit tesz, nem kellene polginak lennie, mert így nem egyértelmű a tevékenysége.
Cicamama55
@Eriksson: Ez így fogalmazva rendben van! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.