Őrizetbe vették a rendőrök azt a szerb férfit, aki jelentős mennyiségű kábítószert próbált az országból kicsempészni Rajkánál.

Marihuánát találtak egy autó alvázában, a rajkai határátkelőnél

Fotó: police.hu

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 54 éves szerb állampolgár ellen.

A férfit 2018. április 21-én 1 óra 30 perckor ellenőrizték a Rajkai határátlépési ponton a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai, amikor személygépkocsival közlekedett az M15-ös autóúton Szlovákia felé. Az autó ellenőrzésekor a NAV szolgálati kutyája kábítószer jelenlétére utaló jelzést tett. A pénzügyőrök a jármű átvizsgálása során, annak alvázában kialakított rejtekhelyen összesen 83 darab különböző méretű kábítószergyanús növényi törmeléket tartalmazó csomagot találtak. A helyszínen elvégzett gyorsteszt szerint a 48 kilogramm súlyú lefoglalt anyag marihuána.

Marihuánát találtak egy autó alvázában, a rajkai határátkelőnél

Fotó: police.hu

A rendőrök az 54 éves férfit Győr-Moson-Soporon Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, majd ezt követően – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.