Ez egy szándékosan lefojtott, korlátok közé szorított, méghozzá a kollaboránsok korlátai közé szorított “sétáltatás”, amely a gőz levezetésére szolgál. Rogán sem szervezhetne jobbat. De nincs ezen mit csodálkozni, a fő szervező Gulyás Balázs édesanyja éppen most készül pártja (MSZP) színeiben bevonulni a parlamentbe, legitimálni Orbán rendszerét. A fia fogja-e azt mondani tízezreknek, hogy diktatúra van, az anyja pedig ezt legimálja?

Forrás: justpaste.it
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

png
A tüntetés lényeg, értelme, hogy megmutatja a lényeget.
Orbán hirtelen máshol van.
Ez mit jelent?
Hogy tudja, hogy a velejéig rossz, hogy egy gazember, és ezért fél a következményektől.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Igen érezhető volt, hogy szándékosan lefojtják és ez nem más, mint gőzkieresztés magyarul ismételten áatakarják verni a népet. Ki kell lökni a kollaboránsokat!
png
A tüntetés lényeg, értelme, hogy megmutatja a lényeget.
Orbán hirtelen máshol van.
Ez mit jelent?
Hogy tudja, hogy a velejéig rossz, hogy egy gazember, és ezért fél a következményektől.
relatív
Nehezen nem lehet észrevenni, hogy a cél a népet - a regnáló igazi ellenzékének, a pártok támogatóit - leválasztani a legálisan működő pártoktól, így a bázisát IS elvenni a még működő (főleg a legnagyobb ellenfélként nyilvánuló DK -tól ) pártoktól, melyek a regnáló minden fondorlata ellenére még működnek .

A folyamat, hogy minden jogi keret egy irányba lejtsen, majd a támogatóik ( civilek ) leválasztása a pártoktól, majd végül minden civil társaság beszüntetése, mint bizonyos támogató kiszolgálója, és kész az emberek átverése !!! Hatalmi vakság a magyar nép kárára, megsemmisítésére, mert aki még tennni tud, az elhagyja ezt a kerítésbe szorult földet !
Rockxy
Diktatúrában próbálj meg tüntetni kishaver... :)
karma1
Azert az nagyon erdekes, hogy ezt a cikket a "szerkesztoseg" jegyzi...
Ember nem vallalja erte a felelosseget...

Azzal egyutt van benne valami igazsag - bar szerintem nem pont Marki-Zay-jal kapcsolatban.
Ha a nepszava.us szerint Marki-Zayt "nem hivta senki", "onjelolt volt", akkor ki hivta a "nagy" partvezetoket a politikai eletbe?
Az egyetlen hasznalhato szonok Marki-Zay volt, aki nem mondhatott tobbet, mert nem volt mit. Ha olyan szar Marki-Zay, akkor miert hasznal Vasarhely vezeteseben szakertoket? Miert nem akar lenni o egyedul a Megvalto?
Viszont az igaz, hogy a felszolalok teljesen niemandok voltak, a kis Gyetvai gyerek vegig maga volt az ellentmondas, amikor a mondandoja alatt vegig keresztben volt maga elott a keze, ami azt jelenti, hogy nem akarom azt, amit most csinalok, nem adom ki magam, tiltakozom a jelen helyzet ellen (vagyis nem akart igazan sem ott lenni, sem mondani semmit sem a tomegnek).
Vegigneztem az atv 3 oras adasat, es mar e nelkul a cikk nelkul is az jott elsonek elo a tudatomban, hogy "ezt a tuntetest kihereltek, nincsen benne semmi szenvedely, nem akar semmit sem elerni, csak egy szep nagy demonstracio lenni orban fele, hogy "' ITT VAGYUNK"', oszt jonapot "
Jozefina
Majd alakul szépen. Előbb-utóbb előbukkannak a valódi népvezérek!!!
Pálinkás Pál
@Rockxy: Romániában sikerült..és az ottani duce megpatkolt...hogy csak egy példát mondjak fidesznyik!!!
emerencia
@Jozefina: @Horizont: Nagyon képlékeny még ez az egész. Pillanatnyilag inkább biztatóak az események.
( Csak nagyon halkan jegyzem meg, hogy sajna akár még valami rossz is kisülhet belőle.)
emerencia
@karma1: Örültem, hogy a fiatal srácot is engedték felszólalni de elszomorított, hogy szegényke nem tudott élni a lehetőséggel. Mégis respekt neki mert a jó szándék vezérelte. Majd belejön. Lehet, hogy furcsán hangzik de éppen az ilyen amatőr momentumok tették számomra hitelessé az egészet. Bízom benne, hogy május nyolcadikán oda fognak engedni a mikrofonhoz jó néhány professzionális felszólalót is mert sokunk számára így kerek az egész. Egy két ellenzéki politikus is felszólalhatna. (Pl. szívesen hallanám KG-t.) Az ellenzéki többségnek a sokszínűségben, a sokféleségben van az ereje. Mindenki számít!
emerencia
@Peller Anikó: Nagyon úgy néz ki, hogy jelenleg az lenne a legrosszabb, ha csendben, behódolva hazamennének és tudomásul vennék, hogy nincs mit tenni, hagyjuk a francba az egészet. Így jártunk... (Ennél rosszabbra még nem akarok gondolni.)
Csizmás Kond
A sétáltatókörmenet pénzbe kerül. A pénzt ma hivatalosan csak megokolva lehet kiutalni. A kiutalások időbe kerülnek. Mindezekből az derül ki, hogy a választási kampányra küldött és megmaradt sorospénzeket így apránként el kell költögetni...sétáltatás, bicikliztetés, hülyítés és miegymásra...
így mindenki meg lesz elégedve, az is aki szereti a tömegsétáltatást és az is aki az utolsó fillérekért is képes hordószónokolni...
...ja és forumtüntetők...így nekik is van téma és izgalom...:)
Nessy
@Csizmás Kond: Éljen az egyetlen értelmes "sétáltatás" az állami milliókból fedezett békemenet! Éljenek a sor elején menetelő elvtársak, akik minden rendszerhez remekül tudtak alkalmazkodni, és gazdagodni!
Csizmás Kond
@Nessy: ...tőlem akárki sétálhat ...minden sétáló egyforma ha hülyeségért csinálja.
Amúgy mint ahogy a cikkben írja, az szervezi a tüntetést akinek az anyukája bejutott a parlamentbe ...tehát lényegében ellene is tüntet...gondolom ha úgy jut be, hogy ők nyernek akkor is tüntetne, vagy akkor nem jutott volna be ha ők nyernek akkor is tüntetne...mert neki mindegy csak fizesse valaki a tüntetését...
Csizmás Kond
@Shikari: Dehogy leszitt erőszak, ezek nem a kormány ellen tüntetnek hanem inkább azon barátaik ellen akikről azt hitték, hogy nem a fideszre fognak szavazni és most átverve érzik magukat a sajátjaik által.
karma1
@emerencia: Ez a Gyetvai gyerek kurta el azert eleg szepen a felszolalast: majdnem elejetol a vegeig maga elott keresztbe volt fonva a karja! Ennel rosszabbul ki sem allhatott volna. Szep - es teljesen termeszetes - hogy fiatalkent kijelenti, hogy otthon akar maradni, tanulni es nyugodt, kiszamithato korulmenyek kozott elni. Ezt es igy a tobbi 120 ezer ember is el tudta volna mondani,.
De ez csak az en velemenyem, nem kell vele foglalkoznod...:o))
Nessy
Uraim! Nem lehetne ezt a stílust otthon,. családi körben használni?
Egyébként Böbe majom kikéri magának, hogy bármi köze lenne az emberi fajhoz!
verőce21
Dzsordzsi bácsi meg szedheti a sátorfáját!
Nem kérünk a színes és multikulti társadalomból, megleszünk az általunk megélt valósággal.
verőce21
Az utcán vonulgatásban egyébként igencsak gyakorlott sorosisták közül talán a Pride szokta a legnagyobb indulatot gerjeszteni a keresztény-polgári értékrendet valló magyarok között.

A Budapest Pride története 1993-ra nyúlik vissza, akkor rendeztek először melegtematikájú filmfesztivált és fáklyás felvonulást az AIDS áldozataira emlékezve. Négy évvel később, 1997-ben következett a második hasonló esemény.
És azóta minden évben egyre sokrétűbb fesztivált és egyre nagyobb, akár demokráciát követelő (próbálj meg diktatúrában tüntetni), karneválszerű, cél nélküli felvonulásokat tartanak.
Nessy
@verőce21: A "keresztény értékrendet vallóknak" illenék legalább a Tíz parancsolatot ismerni és betartani, különös tekintettel a II. - VII. - VIII. - X. parancsolatokra! Avagy nálunk már ez is unortodox lett?
Eriksson
@Horizont: Ez igen! Így beszél egy úrinő!
Eriksson
@Horizont: Nincs minek utánanéznem, elég elolvasni a mostani beírásod, amit hozzám intéztél.

Egy ilyen "úrinőtől" nem is vártam mást.
verőce21
@Horizont: (10:16) Nem nekem fáj. A "vonulgatóknak" fájna, ha valahol Dél-Baranyában, vagy Észak-Borsodban rendeznének kormányellenes, vagy más, cifra tüntetést.
koszpeko
@karma1: Azért az is érdekelne, hogy Márky miért szállt bele Gyurcsányba?
Amikor technikai és anyagi segítséget adott a tüntetőknek.
cikicakk55
Horizont: Hagyd a fenébe Őket. Nem érnek annyit,hogy felhúzd magad. Hidd el,ha észre veszik,hogy nem reagál senki rájuk előbb-utóbb eltűnnek,vagy egymás közt beszélgetnek. Én már régóta ezt teszem. Esetleg akkor válaszolok,ha valamelyik hozzászólásomhoz írnak. Általában próbálok türelmes maradni. Hidd el egyik sem ér annyit,de összesen sem érnek annyit,hogy felidegesítsd magad. Saját magukat minősítik.
cikicakk55
Én ezt az egész cikket hiteltelennek tartom. Azt elhiszem,hogy az a 20 vagy 21 éves gyerek hirtelen ideges lett a tömeg láttán. A testtartása számomra inkább az idegességet és a feszültséget jelentette. Így tesz az,aki nincs hozzászokva,hogy rengeteg ember előtt kell beszélnie.Én például egész biztos vagyok benne,hogy a saját fiam is képes lenne az én pártállásomtól függetlenül is kiállni a saját igazáért. Azért mert az édesanyja MSZP-s,még a gyerek lehet Fidesz ellenes.Nincs ebben semmi különleges,bár bele lehet magyarázni mindenbe.Én inkább ezt a cikket egy olyan írásnak tartom,amelyik a május 8-ra kitűzött tüntetést próbálja megtorpedózni. Mivel itt a propin főleg Fidesz ellenes beírások vannak,így itt tesztelik a hatást.
karma1: természetesen ez csak az én egyéni véleményem. Ettől még nem változik meg a kettőnk közti jó kapcsolat.
cikicakk55
@Horizont: Persze,megértelek! Még is azt mondom,nem éri meg. Én ugyan így jártam régebben a 444-en, sőt a blikkben is.A Blikkről nem is egyszer kitiltottak,pedig nem én mocskolódtam,de felvettem a kesztyűt. Próbálja arra gondolni amit én is teszek.Még mindig itt van a legtöbb olyan ember,aki tud viselkedni,még akkor is ha nem egy a véleményünk. Persze,mint mindenhol itt is vannak akik direkt cukkolnak,de Ők vannak négyen,öten maximum,még az igazi úgy mond " barátaid" akik régóta ismerünk,olvasunk,sokkal többen vagyunk. Nekem az a szokásom,hogy a cikkeket el sem olvasom,hanem megnézem kik szóltak hozzá.Amennyiben többségben vannak a számomra nem annyira szimpatikus emberek,akkor azt el sem olvasom. Hidd el beválik. A 444-en már sokan elmentek akikhez senki nem szólt.Rosszabb esetben rám írtak,de mivel nem reagáltam rá,így pár hét után már leszálltak rólam. A propi jó kis online oldal nem éri meg azért a pár emberért be sem lépni.
cikicakk55
@Horizont: Oké! Tudom,hogy kb egyidősek vagyunk.Én később sőt sokkal később jöttem ide a Propellerre. Én a Borson voltam törzstag,még hozzá lehetett szólni. Aztán valamiért megszüntették a hozzászólásokat. Akkor egy jó darabig a Blikket és az Origot,na meg a népszabadságot olvastam. Nem éreztem olyan jól magam egyik oldalon sem,de azért ez a 3 volt akkoriban a kedvencem. Közben az Ordítok Blog rendszeres olvasója is voltam és vagyok. Nagyon szeretem azt is ami lett belőle,mert összefogtak és így lett a Kolozsvári Szalonna. Fogalmam sincs,hogy mikor és miért,de valahogy ide keveredtem,szerintem már több mint 2 éve és itt egyből éreztem,hogy itt nagyon jó. Pár emberrel, privátban is azóta beszélgettünk már. Most már kifejezetten hiányérzetem van,ha legalább a telefonomon nem tudok olvasgatni.Ott nem szeretek hozzászólást írni,mert rengeteg hibát vétek,mivel a jobb kezemen az ujjaim 70%-ban érzéketlenek.Igaz,bal kezes vagyok,de nehéz tartanom a telefont,a másikkal meg írnom,így állandóan más betű megy el,mint amit akarok. Érdekes,itt még sosem bántottak ezért. Más oldalon már megkaptam,hogy nem tudok helyesen írni,de nem válaszoltam rá,így azóta békén is hagynak. Nagyon nehéz szó nélkül kibírni ha bántanak,tudom,de sokkal többen szeretnek. Rossz lenne ha nem lenne a propeller.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.