Egyszer mindennek vége szakad! A Ceausescu házaspár pere és kivégzése – vágatlan változat. A huszonhárom évvel ezelőtt történt eseményekre emlékezve egy olyan videót teszünk közzé – három cikkbe ágyazva –, amelyet egy katonatiszt készített, természetesen parancsra. A Nicolae Ceauşescu és Elena Ceauşescu perének és kivégzésének látványa a maga nyerseségével rettenetes és gyomrot felforgató. Úgy gondoljuk …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Ehhez túl gyáva nép. Most is csak sétálgatnak ehhez dühös tömegek kellenek, akiket célirányosan vezetnek.
Rockxy
Az aljassághoz nem kell merészség, elég az aljasság.
division
@peterkelemen: Miért nem állsz az élükre, forradalmár? .-))
division
Ceauşescu - hoz hasonlítani Orbánt...Azt hiszem inkább nem írok semmit.
justhpeter
Amit a filmen láttunk az nem jogállami eljárás volt, hanem megtorlás. Ám Ceausescuék sem jogállami keretekben fosztogatták Romániát. Nem támogatom ezt a megoldást, helyette az életfogytiglani kényszermunkát javaslom, teljes vagyonelkobzással.
csipetke
@justhpeter: 6:17 Romániában nem ment másképp,kénytelen volt a jónép ilyen dologra vetemedni.Pedig ők is baromi sokáig tűrtek,mire eddig eljutottak.
Pálinkás Pál
leszögezem,csak magáról a tárgyalásról mondok véleményt... Ilyen eljárások talán Pinochet meg Rákosi alatt voltak...ennek semmi köze nem volt jogi eljáráshoz...sokkal egyenesebb lett volna szimplán agyonlőni őket,mint eljátszani ezt a kutyakomédiát
a védőjük bátran jelentkezhetne polpot ügyészségébe,biztos állása lenne!!!jogilag ezt a bíróságot egy elsőéves ügyvédbojtár megfingatta volna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.