Kigyulladt és teljes terjedelmében ég egy gyertyákat, mécseseket tároló raktár Győrújbaráton. A tűz átterjedt egy szomszédos raktárra is, amelyben nagy értékű autók vannak – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője hétfő reggel az MTI-t.

Schreindler Ágnes elmondta, hogy egy három raktárból álló épületegyüttes középső eleme gyulladt ki, onnan terjedt át a tűz az egyik mellette lévőre.

Raktárépületek égtek Győrújbaráton


A lángokat a győri, a lébényi, a csornai és a pannonhalmi hivatásos, valamint a győrújbaráti önkéntes tűzoltók oltják. A helyszínre tart egy egység Pápáról is.

A tűzben senki sem sérült meg.

FRISSÍTÉS:

Eloltották a tüzet abban a győrújbaráti raktárban, amely teljes terjedelmében égett hétfő hajnalban – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján.

A csaknem 2500 négyzetméter alapterületű, három egységből álló csarnok középső, több mint hétszáz négyzetméteres helyisége gyulladt ki, amelyben virágokat és mécseseket tároltak. A lángok az egyik szomszédos raktárra is átterjedtek. Onnan több autót sikerült kimenteni.

A tűzben senki sem sérült meg.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.