Budapest felé a bevezető nagyobb utakon már most torlódás van, mindemellett építkezések és baleseteke miatt több helyen lassul a forgalom üteme.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az ország útjain:

- Az M5-ös autópályán a főváros felé, a 25-ös km-nél baleset történt, már 3 km-es a torlódás. Aki teheti, Ócsától kerülheti ki az érintett szakaszt.

- Az M1-es autópályán, Szárliget és Tatabánya között a burkolatjavítás miatt elkerített szakaszok mellett a forgalom egy sávon halad, ezért mindkét irányban lassulásra, valamint az egyre erősebb forgalom miatt időnként 1-2 km-es torlódásra számítsanak!

Útinform: balesetek és torlódások nehezítik a közlekedést 

Fotópixabay.com CCO

- Az M31-es autópálya és az M0-s autóút csomópontjában az M5-ös felé tartók baleset miatt a külső sáv lezárására készüljenek!

- Az M3-as autópályán a főváros felé, Bag és Gödöllő között az erős forgalom és a zajvédő fal építése miatt kiépített terelések következtében megnövekedett menetidőre, torlódásra készüljenek!

- Erős a forgalom a fővárosba vezető főbb útvonalakon, ezért lassul a haladás Budapest felé az M2-es autóúton Göd térségében, a 2-es főúton Dunakeszinél, a 4-esen Monornál, a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, a 31-es főúton Mendénél, az 51-esen Dunaharasztinál, valamint a Halásztelekről és Szigetszentmiklósról Csepelre vezető utakon.

- Az 52-es főúton, a kerekegyházi bekötő útnál három személyautó karambolozott, ezért a 10-es km-nél irányonként váltakozva halad a forgalom.

- Az M5-ös autópályán, április 23-án a reggeli óráktól – várhatóan 2 napig – a 74-es jelű, Kecskemét észak csomópontban korlátozzák majd a főváros felé a felhajtást. A forgalmat az autópálya Szeged felé tartó oldalára terelik, és a következő, 86-os jelű Kecskemét nyugat csomópontban lehet majd visszafordulni Budapest felé. A terelő utat sárga táblák jelzik. A 44-es és a 445-ös főutak csomópontjában a járműveket a Kecskemét dél csomópont felé, az 54-es főúton keresztül terelik el. Kecskeméten belül a fontosabb csomópontokban sárga táblák jelzik a terelő utat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.