Két helyreigazítást adott ki vasárnap este az MTI és a Duna Médiaszolgáltató Zrt., amelyben Czeglédy Csaba és Juhász Péter kapcsán mea culpáznak.

Helyreigazításokat adott ki vasárnap este/éjjel az MTI és a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. a távirati iroda online felületén.

Helyreigazította magát az MTI és a Duna Médiaszolgáltató Czeglédy Csaba és Juhász Péter kapcsán

Fotó: Illusztráció – wikipedia CC BY-SA 3.0/VinceB

Az elsőt Czeglédy Csaba kapcsán adta ki az MTI, íme: 

A 2018. január 5-én a "Magyar Idők – PestiSrácok.hu: pártmunkát végzett Czeglédy Csaba szövetkezete" címmel kiadott közleményünkben valótlanul híreszteltük, hogy

1) a Demokratikus Koalíciónak a Czeglédy Csabához köthető iskolaszövetkezetek pártmunkát végeztek; valótlanul híreszteltük továbbá, hogy

2) a Human Operator cégcsoport Gyurcsány Ferenc és a Demokratikus Koalíció vállalkozása; továbbá, hogy

3) a Demokratikus Koalíció feladatot adott a cégcsoportnak, és, hogy ezen feladatok tüntetésre történő mozgósításra is kiterjedtek.

A másodikat pedig a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. adta ki, egy 2014-es ügyre kerülhetett ezzel pont.

A 2014. október 11-én közzétett, "Önkormányzat 2014 – Fidesz: Juhász Péter plakátot rongált" című közleményünkben valótlanul állítottuk, hogy Juhász Péter dülöngélve, nyilvánvalóan alkoholos vagy drogos állapotban plakátot rongált. Ezzel megsértettük Juhász Péter jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát, amiért ezúton elnézést kérünk.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tisztelt Hölgyeim,Uraim.A 2018 évi magyar parlamanenti választások szavazókat megtévesztő hireit olvashatták.És ezt nem valamelyik pártcsicska lap követte el, hanem Magyarország hivatalos hirszolgálatatója az MTI. Köszönjük szives figyelmüket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
A felsőbb körökben regnáló emberek fejét kellene helyreigazítani...
kereső
Tisztelt Hölgyeim,Uraim.A 2018 évi magyar parlamanenti választások szavazókat megtévesztő hireit olvashatták.És ezt nem valamelyik pártcsicska lap követte el, hanem Magyarország hivatalos hirszolgálatatója az MTI. Köszönjük szives figyelmüket.
karma1
@kereső: Es gondolj bele, hogy ezen a hircsatornan keresztul hivja maga moge szelkisasszony az osszes ellenzeki partot! Es mefg mondja valaki ezutan, hogy semmi kozuk nincs a futyi$$hez...
Edmond Dantes
A hírben nem elég hangsúlyosan szerepel,hogy mindezt a késő esti híradásban mondták be úgy,mintha citromba haraptak volna.Ez ugyanis egy másik disznóság.Tudtommal egy helyreigazítást szigorúan abban az idősávban kell megtenni,amelyben a valótlan hírt terjesztették,vagyis amikor hazudtak.Ezért újabb perrel lehetne őket megszívatni.Ritka mocskos banda.
relatív
Cakhogy a rágalmakat - korábban, és sokszor - az egész ország hallotta, míg a bíróság döntése alapján jogos ' helyreigazítást ' alig páran.

A parlamenti képviselőket érintő megszavazása a két esemény (?) közötti időben történt,

A voksolással kapcsolatos csalásoknak ez IS egyik jelensége volt !!!
babp1982
Làm lám véget értek a választások most bevallják,hogy hazudtak! Mostmár csak azt kéne ki perelni belőlük,hogy elcsalták a vàlasztásokat,hamis híreket terjesztettek a migráncsokról ,hogy román,ukrán meg ki tudja még milyen fizetett bérszavazókat buszoztattak ,hogy s Gecire és bandájára szavazzanak!
terlasz
Fantasztikus! Így választások után nagy hasznát vesszük az igazságnak! Nem is beszélve arról, hogy a hazudságok áradatáért mennyit kell fizetnünk a közös kasszából.
Desischado
A választások előtt miért nem lehetett igazat mondani?! Most már utánam az özönvíz! Ritka mocskok ezek is!
Sámannus
Putyin leszólt, hogy most szórjanak egy kis hamut a fejükre.
Yoda69
Mikor lesz mea culpa a fake migransozas, sorosozas és választási csalás miatt.
A kormány Illegitim
F_Viktor
A jó hír az egészben, hogy immár papírjuk van, hogy hazudnak nappal és hazudnak éjjel!
szaboria1
@F_Viktor: Meg féltek, hogy sok milliót is ki kell fizetniük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.