Tisztelt Miniszterelnök Úr! Április 8-án megtörtént a várva várt országgyűlési választás Magyarországon. Én mint Londonba menekült magyar pár mondatban elmondanám önnek a választásokról és az ország helyzetéről az egyéni gondolataimat.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@ila51: ...a magyar ott is mosogat, szemetet szelektál...és hazajön kiönteni a ganét magából amit ott felgyűjtött.
ila51
@Csizmás Kond: kivéve az én lányom...Ő a maga gazdája , tanult érte sokat
Csizmás Kond
@ila51: Én ezt azokra értettem akik itt kampányolnak hogy ki kell menni, hogy itt nincs élet stb. A tanult bárhol fel tudja használni...akár itthon is. Aki kimegy az leginkább lemond önmagáról...sehol nem adják ingyen a pénzt.
csipetke
A cikk minden mondatával egyetértek.Sajnos ez a bagázs nem fog lemondani,mert közülük soknak kinéz a sitt,de remélem,a fiatalok tenni fognak érte,hogy ne rontsák felettünk a levegőt túl sokáig.
Eladott Ország
Nincs garantálva a választások tisztasága, mivel azok az intézmények amelyeknek elméletileg a választások tisztasága felett kellene őrködnie kivétel nélkül mind fideszes talpnyalók irányítása alatt áll. Ezért nincs semmi értelme a 18-as országgyűlési választásoknak sem, alapjaiban elcsalják az egészet a fideszes elvtársak. Demokratikus úton ez a rohadt fidesz bűnbanda nem váltható le!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.