A Nemzeti Választási Bizottság szerint szabályos volt a választás, csak az ellenzék támadja az eredményeket ott, ahol nem nyert.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Nem azért csaltak, hogy lemondjanak az eredményről...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Madácsi Pali
Irány a bíróság és a nemzetközi fórumok!
nezelodo
@mackoka46: Hát kellett egy kis reklámot csapni, hogy itt akkora a demokrácia, hogy még a karizmatikus vezért is meg lehet büntetni!
Nessy
@nezelodo: Ennek ellentételezése a csalások "eltakarása"!
Patyinak sok "köszönni valója van"!
Yoda69
Mi van patyi? orban kiadta parancsot?
Te is mesz a bortonbe hamarosan!
SÍva
Szégyen gyalázat amit művelnek! Ott ahol a bélyegző hiánya miatt lett érvénytelen szavazat bizony meg kell ismételni a szavazást. Mondjuk én azt sem értem, hogy aki egyik vagy másik párt jelöltjére adott le szavazatot az a listás szavazáson egy másik pártra szavazott. Én nem tettem és szerintem más sem igen élt ezzel a módszerrel. Az személyekre leadott szavazatok jegyzőkönyvének eredeti jk-e látható viszont a pártokra leadott nem. Úgy gondolom itt van a disznóság!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.