A Transparency megpróbálta kijavíttatni Semjén vagyonnyilatkozatát a vadászatok miatt. Nem sikerült, de kiderült valami sokkal kellemetlenebb.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
Csak egy celeb... - de ő már mentelmi joggal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Csak egy celeb... - de ő már mentelmi joggal.
mackoka46
Törvény előtti egyenlőség orbánciában.
lusta
Érdekes, de amikor Mari néni a piacon nem adott nyugtát, csak úgy azonnal röppent a több tízezres bírság. Persze ezen nincs mit csodálkozni, mert erre szavaztak a választók.
Commenter
@lusta: A Transparency a lehetetlent próbálta meg! Hogyan is meri egy nemzetközi anti-korrupciós szervezet számon kérni a nemzet legkorruptabb fővadászát? Ne adják fel, derítsenek ki erről a hordónyi ájtatos,avas sertészsírról még több disznóságot! Ha most nem is, valamikor egy másik kormány előtt majd el kell számolnia őájtatosságának.Alávaló alak, és ez az ország min. e helyettese. Igaz a "hatalma" csak egy titulus csupán-azzal viszont rendesen vissza is él és lejáratja az országot nemzetközi szinten is!
papa.49
Hová gondoltok a ország ,,stüsziivadászát,, megbüntetni MÉG MIT NEM, szerintem ez a barom már megérett arra, hogy levadásszák !!!
nemfideszes
Nem az a fő kérdés, hogy mennyivel tartozik a NAV-nak, hanem az, hogy mennyivel tartozik a NÉPNEK?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.