Az ukrán államfő elvenné azoktól az ukrán állampolgárságot, akik részt vesznek más országok választásain, illetve külföldi útlevelet használnak – írja a Népszava a Kárpátalja.ma nyomán. A törvénytervezetet Petro Porosenko sürgősségi eljárással terjesztette a parlament elé. A jogszabályt az oroszországi választáson részt vevő krími lakosokra szabták, de elfogadása esetén Ukrajna valamennyi külföldi állampolgársággal rendelkező lakosára vonatkozna. Így azokra a kárpátaljaiakra is, akik részt vesznek a magyarországi választáson, és igénybe veszik magyar útlevelüket külföldi utazásaikhoz – írja a lap.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Porosenko legalabb tiszta vizet ont a poharba. Mindenki ott szavazzon, ahol el es ahova fizeti az adojat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Porosenko legalabb tiszta vizet ont a poharba. Mindenki ott szavazzon, ahol el es ahova fizeti az adojat.
Qqberci
No, erre mit lép a potrohos törpe?...
karma1
@Qqberci: Majd kiplakatolja, hogy "bancsak a magyart mindenhun"
karma1
@Qqberci: Hahaha, most latom csak, mit is irt a cikk???
BEXARAS!!! Ez tokbuliiiii!!! Mit fog kezdeni par szazezer karpataljai potencialis ukran terroristaval orban???
Kepzeld el, ha megvonja ezektol a kettos allampolgaroktol az UKRAN allampolgarsagot, es mindet atkuldi szepen MAGYARORSZAGRA???
Szeretnem latni a puhos fejit, amikor jonnek az elso ukran "nehezfiuk", es neki be kell teljesitenie azt a baromsagot, amit eddig csak lozungnak hasznalt, hogy "15 millio magyar minielnoke akar lenni... Hat akkor most el lehet kezdeni!
Allitom, hogy sokkal jobban jart volna, ha kurvanagyot veszit a valasztasokon... De mnost megszivja, Porosenko nem cicozik...A sesztak Kisvardan (Csophoz kozel) meg szivni fog, mint a torkosborz, ha a helyi jol meghizlalt oligarchainak most esetleg fenyes nappal tenyleg atvaghatjak a torkat.

Olyan dolog ez orbantol, mint amikor a 3 eves gyerek jatszik a tuzzel, es ejjel meg jol bepisil a felelemtol...
Addig huzogatta az oroszlan bajszat, mig az oroszlan megunta, es lepni fog.
emerencia
@karma1: "Kepzeld el, ha megvonja ezektol a kettos allampolgaroktol az UKRAN allampolgarsagot, es mindet atkuldi szepen MAGYARORSZAGRA???"

Akkor nekünk itt a keleti végeken annyi... Senki nem fog megvédeni. :-(((((((((((((
karma1
@emerencia: Csak Benneteket sajnallak nagyon , akik abszolute semmit nem tehetnek errol, de nyugodj meg, errol nem lesz szo, valamelyik tanacsadoja majd kitala'l valamit. Es a szijjaspetya meg kivalo diplomata modjara le fogja jatszani ezt a meccset porosenkoval...
simmering73
Ügyes lépés, helyes lépés. Máshol is így kellene hozzáállni.
emerencia
@karma1: A 2015-ös menekült válság idején sokan sutyorogták a városban, hogy egy üresen álló áruházban fogják elszállásolni az ukrajnai háború miatt nekiindult tömegeket. Ezt nem tudtam elhinni. Nem is lett igaz, az áruház azóta üzemel. Most viszont nem tudom mit gondoljak. Attól félek, hogy ha baj lesz, védeni fogják a kiváltságosokat, bennünket pedig nem. Az egész orbáni rendszer arról szól, hogy csak a csókosok és az önkényesen kiválasztott célcsoportok érdemelnek emberi életet. A többiek, nem számítanak.
csipetke
Kár,hogy csak most nyújtotta be ezt a tervezetet,és nem a magyarországi választás előtt.
Nessy
Mi lesz "szegény" ,magyar nyugdíjból remekül éldegélő szavazókkal?
Pálinkás Pál
Látom töketlen ,impotens ellenzék...az ukránok segítenek nektek,bár nem érdemlitek meg!!! Ezt kéne tenni Romániának is...majd elválna rögtön ki magyar ,ki román!!!
karma1
@Nessy: B+, jonnek oda szemelyesen, hogy vegre "legalisan" vegyek at a 300 ezres nyugdijukat...:o(((
karma1
@Nessy: Nem Veled voltam "durva", hanem a szituacioval, remelem, nem erted felre...:o))))
karma1
@simmering73: Bocsi, de mi szivjuk meg, ha kiutasitjak oket Ukrajnabol??? Az UKRAN allampolgarsagukat veszik el, es a magyart megtarthatjak.
Mit fog kezdeni ennyi , talan magyarul sem tokeletesen beszelo, de katonailag kurvara kepzett, potencialis terroristatol? EZ a veszely, nem a 3 gyerekkel menekulo kibombazott sziriai...:o(((
Nessy
@karma1: Szívemből szóltál! :-))) Aztán "legálisan" átbuszoztatják őket szavazni, mert azért nem valószínű, hogy 30-n laknak egy romos házban, sőt a ravatalozóban,
karma1
@Nessy: Disznoolba is jelentettek be embereket, ahogy Gyurcsany a helyszinen kideritette, ugy hogy lesznek itt meg furcsasagok,. Hogyha a romanok is bepipulnak, mert eleguk lesz az OROKKE ketkulacsos szekelyekbol, akkor orban megnezheti magat az egymillio kettos allampolgaraval. Kulonben mar 2014-ben problemak voltak ezzel a kettos allampolgarsaggal es atszavazasal: nagyon sok romaniai magyarnak kenyelmetlen volt, hogy egy zsakfaluban a nevere egy vastag boritek erkezik, mert a securitate sosem alszik, az bizony letezik azota is, amiota kivegeztek a karpatok geniuszat, es ilyenkor ment a jelentes a megfelelo helyre. Errol volt a magyar sajtoban egypar cikk, - vegulis arrol nem hallottam, hogy hogy oldotta meg ezt a kerdest orban, mert valahogy ki kellett juttatni minden szavazonak a sajat csomagjat, dehat ez legyen az o fejfajasuk, orbane meg a rengeteg atszavazoe. A romanok ugyis meg akarnak szabadulni a rebellis magyaroktol, akiknek nem sajatja az egyetertes, es ha elzavarjak oket Magyarorszagra "magyarnak", akkor a roman allam bekoltoztethet embereket a meguresedett magyar lakasokba, hazakba. (Nekik azelott sem volt problema az eroszakos ide-oda mozgatasa a roman allampolgaroknak, amikor Trianon utan eroszakosan higitottak fel a magyarsagot. )
Pedig meg errol a kozossegi oldalrol is hanyan irtuk a romaniai magyaroknak, hogy maradjanak otthon, ne szavazzanak, ne nyuzsogjenek a csuti lelki toprongynak, mert rossz vege lesz, es orban nem fog nekik segito kezet nyujtani, csak azert jar ki minden evben posvanyosra, hogy ne csak 4 evente mutassa a dagadt fejit a polgaroknak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.