Patyi András, az NVB elnöke szerint a választás szabályos volt, csak az ellenzék pattogja túl magát. Patyi András, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) elnöke hétfőn az M1-en beszélt arról, hogy az NVB szerint a választás szabályos volt, és csak az ellenzék támadja azokban a választókerületekben, ahol nem nyert… A bizottsághoz mintegy 180 fellebbezés érkezett be, Patyi szerint a magas szám csak annak tudható be, hogy az ellenzék nem tudta elfogadni az eredményt. Patyi - aki a választások óta már bocsánatot kért Orbán Viktortól, mert meg merészelte büntetni - hozzátette, „a fellebbezések egy nyomvonal szerint, egy szövegtörzsre készültek,….

Forrás: 444.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
relatív
Csak a demokraták lehetnek olyan hü.. korlátoltak, hogy azt várják ebben a mai magyar közéletben, hogy bármilyen igazság ismertté váljék. Erre vannak azok a kik a regnálótól való függőségben csak azt teszik amit elvárnak (?) tőlük, mint azt hiszi minden beosztásban lévő korlátolt ember !

Erre még - cinikusan - maguk IS szolgáltattak bizonyítékul egy bírság kapcsán történt alázatos elnézéssel a TV nyilvánossága mellett !...
Eladott Ország
@Shikari: www.facebook.com/sevaster1/videos/1059125917560319/
Előre lezsírozva
A magyarországi választásokról. Kim Lane Scheppele professzor, a Woodrow Wilson Közügyek és Nemzetközi Ügyek Iskola és a Princeton Egyetem szociológusával március 19-én készített interjúrészletet. Az önkényuralmi rezsimek, valamint a magyar politika és jog szakértője már tudta a magyarországi választások eredményeit, és el is magyarázza nekünk, hogy működik az új választási rendszer.
start.hubzilla.org/page/doc/az+%C3%A9vsz%C3%A1zad+csal%C3%A1sa+-+avagy+hogyan+vezess%C3%BCnk+egy+eg%C3%A9sz+orsz%C3%A1got+az+orr%C3%A1n%C3%A1l+fogva
Az évszázad csalása - avagy hogyan vezessünk egy egész országot az orránál fogva.
Eladott Ország
A választás egy totális csalás volt. Mint a választókörzetekbe delegáltak közül sokan jelezték, a választási protokoll súlyosan sérült. Be kellett diktálni telefonon keresztül a választási eredményt, de nem volt szabad beküldeni a választási jegyzőkönyvet. Ez súlyosan sérti a választási protokollt, mert lehetőséget ad arra, hogy a központban - vagy más fideszes helyen - gyorsan csináljanak egy összesítést, majd a megfelelő helyekre kitelefonáljanak, hogy milyen módon kell kozmetikázni az adatokat, jegyzőkönyveket. Ezeket a jegyzőkönyveket aztán jó ideig nem lehetett megtekinteni, a választási adatokat elzárták... aztán ugyanúgy, mint a választás estéjén, amikor hirtelen már 70%-os volt a feldolgozottság és fölényesen nyert a Fidesz, most is hirtelen bejelentik, hogy minden rendben van, semmit sem találtak, mert nem adták le három napon belül a bizonyítékokat. Az egész választási cécó egy nagy bűzös ködben zajlott, és mai napig büdös tőle a levegő. Bizonyíték nincs, mert nem lehet hozzáférni az adatokhoz, amik alapján az eredményt kihozták. Nem lehet tudni, hogy hány helyen számolták fideszes szavazatnak a baloldali szavazót - csak úgy "véletlenül". Hány helyen baszták el a baloldali szavazatokat, kukázták őket, érvénytelennek nyilvánítva. Az egész bemondásra ment, és gyorsan meg is semmisítik majd az egészet. Ahogyan 2002-ben is megsemmisítették a fideszes OVB tagok, nehogy újra lehessen számolni. Nehogy már kiderüljön, hogy miként csalják el a választást!
relatív
Patyi IS rádöbbent, hogy merre van a beosztásának határa, így gyorsan elutasított ( jogtalanul, és még nincs vége ajogorvoslásnak ) mindent, mert mint többek ő IS a kukába kerülhet, ha nem a vonal szerint műkszik !

Lesz a bíróságoknak dolga rendesen egy tabularáza esetén...
kereső
Dolgoztak az lmp szakértői:A biztonsági kockázatok közül kiemelték: marokkói kézben van az integrált választási szolgáltatási rendszer korábbi változatának alap forráskódja, s bár arra nincs bizonyítékuk, hogy ennek továbbfejlesztése a mostani rendszer, ez szerintük feltételezhető.
Eladott Ország
@Shikari: Polgárok nélkül nehéz lesz a hajrá...különösen, ha a fiatalok, aktív dolgozók elhagyják az országot. Márpedig az elvándorlás egyre nagyobb méreteket fog ölteni.
kereső
"– A Fidesz gazdaságpolitikája mögött nincs tartalom, valódi fejlesztések, fejlődés. Lavírozó gazdaságpolitikáról beszélünk, amelyben a kormányzat bizonyos keretfeltételeket figyelembe vesz, és ezen belül érvényesíti az akaratát. "

Csaba László
Eladott Ország
@Shikari: tegnap, 16:25; Tájékoztatlak a fidesz szemináriumon tanultakat felejtsd el!
www.penzcentrum.hu/vasarlas/ebben-mar-a-romanok-is-vernek-minket-csunyan-lemaradtunk-a-regioban.1063381.html
A magyar háztartások fogyasztása 2002 és 2016 között összességében 14 százalékkal nőtt, ám ez a V4 országok közül a leglassúbb növekedés. Nem elég, hogy mind a csehek, lengyelek, szlovákok elzúgnak a fejünk mellett, már bőven van olyan növekedési mutató, amiben a románok is vernek minket. A magyar háztartások egy főre jutó fogyasztása euróban és vásárlóerő-paritáson (PPS) mindössze 4 százalékponttal közelített az EU 28 országok átlagához 2002 és 2016 között. Eközben a másik három országban ennél jelentősebb növekedés mérhető: a szlovákok euróban számolva 28, PPS-ben 23, a lengyelek 11, illetve 18, míg a csehek 14, illetve 11 százalékponttal közelítettek az EU 28 átlagához. Továbbá nem a szlovákok járnak ide dolgozni, hanem fordítva, sőt a román határon is fordult a helyzet.
Eladott Ország
@Shikari: Attól viszont tény, hogy Soros ösztöndíjasok, akkor is ha nem olvasod. Egyébként meg meg is látszik rajtad.
uploads.disquscdn.com/images/c1b3ff1753ccffa780e1d9781a4b8228491461c974b81da5e969b6cb99b81be1.jpg?w=600&h=624

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.