Sokadszorra is sikerült letiltatni a facebookkal az OLKT oldalt. Most épp 34 ezer kedvelő volt. A korábbi 124 ezres volt. Természetesen az OLKT ismét feláll és folytatjuk ahol megszűnt. Mindenkit arra kérek, hogy lájkolja, ossza az oldalt, hogy minél hamarabb újra együtt lehessünk! Katt a linkre! Tetszikeld, és kérlek oszd meg! Köszönjük! OLKT szerkesztők: https://www.facebook.com/Orb%C3%A1n-Lapj%C3%A1r%C3%B3l-Kitiltottak-T%C3%A1rsas%C3%A1ga-OLKT-843557242513396/?modal=admin_todo_tour …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@Shikari: Na éppen az ország egyik legnagyobbhazudozója kér számon m??:-)))Hiszen többszörös Münchausen és Háry díjas a csúti " igazmondó"!:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Shikari: Te nagyon el vagy tévedve. A legnagyobb hazudozó a te szerelmetes főnököd. Neked fixa ideád az állandó " libsizés", ami már kóros elmeállapotodra utal, ennek következtében senki nem vez komolyan,egy ütődött fidesz-bolondnak és a csúti himpellér rmaradéktalan imádójának tartanak.
silber13
@Shikari: Jóleső érzéssel tölene el, hogy a szerinted oly sok " libsiket" vádolható vádpontod közül válaszolnál,hogy mennyiben bűnösök ők a " nemzetállamiok szétverésében", a "migráncsok" jelenlétében.Egyelőe ennyi, és köszönöm a lehetőleg narancs szín által nem befolyásolt válaszod!:-)
Clavigo
@Shikari: " Egy ok miatt libsizel ". Pusztán ,mert egy ökör vagy.
Clavigo
@silber13: 1-2-szer már elcsodálkoztam,,hogy mennyi türelemmel " beszélsz " ezzel a félkegyelmű oláh bocskorossal...( @Shikari: ) :) :))))
Eladott Ország
m.blog.hu/te/tenytar/image/orban-pinokkio-d00017830fddfb3f78a7c.jpg
Pontosan ez Orbán Magyarországa. Ahol a demokráciát abban mérik, hogy ki emeli mennyivel a nyugdíjakat. Ahol egyszerű, az átlagnál semmivel nem butább, de mindentől távol élő, összefüggéseket nem értő Bözsi néniket tart a propaganda fogságában egy elvetemült kormány. Akik minden este azt és csak azt látják a tévében, amit eléjük okád a közpénzmédia. Akik megszokták, hogy csak az egyik szobát fűtik, és annak is örülnek, hogy bent melegebb van, mint kint.

Ez Orbán Magyarországa. Ahol a 100 milliárdos holdudvar és a tájékozatlan, fillérekért megvásárolható, félrevezetett Bözsi nénik között nincs semmi. Ahol a jóságos vezér lehajol a legkiszolgáltatottabbakhoz, unott pofával meghallgatja őket, majd undorodva visszaül a milliós kisbuszába és ezrek könnyeznek nyálcsorgatva a Facebookon, hogy micsoda hatalmas karakter a miniszterelnök úr.
csak úgy....
@durbincs: :) ha kend meghótt én kitömetem ? A nemzethy múzejumba lenne a helye? Üveg alatt ? Isten bizony?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.