Távozik az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője és minisztere, Balog Zoltán – derül ki egy Origón megjelent interjúból.

Balog Zoltán távozik az EMMI éléről
Fotó: Balogh Zoltán/MTI

Miután több, a jövöről folytatott beszélgetésük után világos lett, hogy Orbán Viktor – Baloggal ellentétben – nem akar változtatni az Emmi struktúráján, az emberminiszternek két választása maradt. Vagy folytatja tovább a munkáját ugyanazokkal az emberekkel, vagy máshol segíti a kormánypártot. Balog Zoltán utóbbit választotta.

Én az elmúlt hat évben beletettem a minisztériumi munkába, amit tudok, így ezt nem akarom folytatni

– mondta Balog Zoltán, akit ezután Orbán a Polgári Magyarországért Alapítvány, a Fidesz pártalapítványának teljes munkaidőben történő irányítására kért fel.

Orbán három nevet kért Balogtól, és majd közülük választja ki, hogy ki legyen az utód.

(HVG)

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Embertelen minisztérium élén embertelen miniszterként is csak Orbán seggnyalója volt és az is maradt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Akkor ki fogja a népet ellátni a lelki malaszttal? Hát a szent célt már a szimpla anyagi (földi) örömök is képesek felül írni?
Commenter
@Horizont: én nem tudok örülni, ezt a képmutatást lehet még fokozni? Nem tetszett neki a struktúra (és a minisztérium) amit direkt neki hoztak létre? Ejnye, páterm odébb mész, most hogy jól megszedted magad és szinte nem létező már a szociális háló áldatlan tevékenységed nyomán? Nem baj majd jön az államtitkárod...a bozontos szemöldökű asszony aki folyamatosan csak a szülő nőkről és a gyerekekről hadovál...
Személyes gyóntató még maradsz, vagy az a "poszt" sem tetszik már? Te analfabéta, ki miniszter lehettél, igaz csak egy olyan kormányban amelyik a világ szégyene.
justhpeter
Embertelen minisztérium élén embertelen miniszterként is csak Orbán seggnyalója volt és az is maradt.
Sámannus
Kezdhet misézni a rengeteg stadionban.Most kezdődik a térítés a Fradiban és Felcsúton.
Ezek még most sem hiszik el, hogy frocli nagyhatalom vagyunk.
vladimir putin
Ez a barom sokkal jobb volt, mint amilyen a következő lesz, azt garantálom.
Ennyi a Fidesz politikája.
levarosbukta
Valami nagyon bűzlik a fidesz háza táján, sorban rohadnak a főnarancsosok. Lázár, Mészáros, Balogh, ki lesz a következő?
csipetke
Nem gondolom,hogy valakinek hiányozni fog...
papa.49
Ha ez volt a ,,minden amit tett,, akkor nagyon szerény képességekkel áldotta meg a Teremtő, és még azt is NAGYON JÓL TITKOLTA ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Talán csak a seggnyalásban volt KIVÁLÓ !!!
csipetke
@Pegero:22:23 Ha egy normális országban élnénk,ahol nem lopnák el a nép vagyonát,lenne normális egészségügy,oktatás,normális fizetések,csalásmentes választás,nem lenne uszítás,végnélküli idióta Sorosozás,migráncsozás,stb,stb,akkor nem itt tartanánk ahol,és akkor nem lenne fröcsögés.Eccerű ez,mint a fakocka...
dr. prédikátor
Ennek a gecinek az életében talán ez volt a legjobb döntése!!!Húúúúúúzon a picsába!!!
Nessy
Miért "fröcsögés", ha leírjuk a tényt, miszerint talán nem is annyira Balogh miniszterrel, mint a struktúrával volt gond, amit Orbán konzervál.
Még ha találnának is a szakterületet ismerő, értő államtitkárt, az sem tud mit kezdeni ezzel az egyszemélyes kézi vezérléssel, ahogy a jelenlegi kormány működik. A következő sem lesz jobb, sőt!
Ez a giga minisztérium a klasszikus példa: "Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka"! Három önmagában is neuralgikus terület egybe fogva, sem külön, sem egybe nem működött, és nem is tud a későbbiekben sem.
Commenter
@Horizont: épp most kérdeztem meg Eladott Országtól hogy ezek a "jóbarátok" tényleg önként mennek-e? Látom, úgy gondolod hogy nem, és még igazad is van, hiszen bejelentette ov, hogy teljesen új emberekkel fogja folytatni. Én kormányról itt már nem beszélek, hiszen ov maga mondta, hogy a kormánynak nem az a dolga, hogy kormányozzon...
levarosbukta
@Pegero: Pont mint a lekváros, csak kimaradt a regisztrációkor a k betű :) Aztán megtetszett és így maradt. :)
kiscsillag66
Remélem, ezután egy tehetségesebb ember kerül ide. Bár ami a felhozatalt illeti...
Commenter
@papa.49: 8 általanosa van. Fél, vagy funkcionális analfabéta.
papa.49
@kiscsillag66: Ne reménykedj a ,,szart, még szarabb követi,, így szokott lenni ...
papa.49
@Commenter: Van neki egy ,,gyorstalpalós esztergányolós,, képesítése, meg valami teológiai főiskolát végzett, nekem rejtély hogyan ha középsulija nincs ...
ittott
@levarosbukta: a szar mennyisége sose csökken. nő a halom.
ittott
@papa.49: ez igaz? nincs középiskolája? akkor ez egy szekta tagja. minden egyháznak van főiskolája.
Dr plágium
Mindent bele tett amit tudott...akkor amit tudott marhára kevés. Ment volna kondásnak vagy kecskepásztornak.
Nessy
@papa.49: Igazán vehetett volna az Ecserin! Az ő korában még 10 - 20 ezer forintért egész használhatót lehetett venni!
Mi ügyesen csináltuk, mert mind a 36-an egyszerre vettük, így van tablónk, meg osztály találkozónk sok évtizede.
Farkas Flórinak is kellett volna anno társakat keresni.
sokanvagyunk
@papa.49: (8:30) Talán együtt képezte magát Flórival.
Nessy
@sokanvagyunk: Két tánciskola, és három faiskola?
papa.49
@Nessy: Értem én ez volt a ,,humor,, )))))))))))))))))))))))))))))
Hogy neki mije van senki nem tudja, de az biztos, nálam mint ember az első Orbán kormány regnálása alatt már megbukott, az emlékezetes húzásával, amivel meghiúsította a szlovákkal a ,,víz megosztási,, tárgyalásokat ... AZ egy ritka aljas húzás volt, és elmondhatja a bolondbalog magáról a Szigetköz az ő hathatós közreműködése következtében is ment tönkre !!!
Commenter
@papa.49: ja, biblia gyorstalpaló online, távoktatásban. A csuhát lehet jelmezkölcsönzőből vette. Bár ha tömény valahol elvégezhette a teológiát akkor nyilván ez is kapott valahol egy papírt a tanulmányairól és hát a református egyház be is vette maga közé, de hogyan, miért és minek? Embernek, papnak, miniszternek épp olyan dupla nulla mint tömjénzsót...
papa.49
@Commenter: Egyezik a véleményünk, csak azt nem értem miért jó a fütyisznek, hogy az összes szemetet magaköré gyűjti, gondolom azért mert ezek az egyedek (nálam nem emberek) mindent örömmel, dalolva megtesznek a ,,koncért,, ami jut nekik !!!
Commenter
Miért jó? Mert "similis simili gaudet" azaz hasonló a hasonlónak örül, és azzal tud együtt dolgozni, zavartalanul. Egy olyan szellemi toprongy mint ov, csakis hasonló szellemi toprongyokkal tud együtt dolgozni. Na ő az aki soha nem fog szakértői kormányt létrehozni, mert a szakértelem, a politikai, emberi tisztesség köszönőviszonyban sincs vele! Az, hogy még mindig pártelnök-"miniszterelnök" (szándékos az idézőjel) az is egy régi őskommunista pozícióra utal. A kettő ma már, demokráciákban, nem feltétlenül jár együtt, de ez minden hatalmat magának akar. Országlása kizárólagosan az övé kell legyen. Itt tartunk.
Cicamama55
Hogy mi a véleményem? Fellélegezhet! Ennyi tudással, ilyen képességekkel sehol a Világban még parlamenti képviselő sem lehetett volna, nemhogy több ágazat minisztere! Neki a templomának ajtaját nem lett volna szabad átlépni és kisétálni a politikába! Van mit meggyónnia, remélem vezetett naplót a nemes ténykedéséről, hogy sorba vehesse bűneit, amit a magyar emberek ellen vétett...
wagabund
..."Balog Zoltán távozik az EMMI éléről"...

asszem pótolhatatlan űrt hagy maga után...
Eladott Ország
Mészáros lölö éppen szabad...Állítólag nagy szükség van jó szakemberekre, Balogh betanított esztergályos volt, miért nem megy vissza esztergálni? Talán ott tudna a legkevesebb kárt okozni ennek az elbaszott országnak...egy hülyével kevesebb...
kissé felnőttem
Szent Antal most kap rendesen a persejébe meg is érdemli,Nem is volt odavaló csak hát az ur gyóntatója, mármint az egyiké, 7 témakör 7 tálca egy seggel hát utolag is meglátszik le is züllesztette majd mindegyiket.
papa.49
@magyarbakancs: Nem ez ,,rejtett erőforrás,, lesz megint !!!
wagabund
@kissé felnőttem: (z)űrt..?

én bánatot színlelve próbáltam őszintét írni, de lebuktam..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.