Szijjártó szerint "ez nagyon veszélyes". Az uniós pénzosztás során "nagyon veszélyesnek tartom azt, hogyha bárki valamifajta szubjektív politikai szempontrendszertől tenné függővé az európai uniós forrásokat" - így reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a HirTv-nek azokra a friss fejleményekre, hogy először az EU történetében politikai feltételekhez, a jogállamiság meglétéhez, kötnék az EU-pénzek kifizetését a 2020 utáni új uniós ciklusban.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Objektív vs. szubjektív kakadú módjára

A derék külgarázda megint hozta a formáját, mi meg csodálkozunk a szövegértési gondokon

A magyar diplomácia feje „Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter reagált a friss fejleményekre, hogy először az EU történetében politikai feltételekhez, a jogállamiság meglétéhez, kötnék az EU-pénzek kifizetését a 2020 utáni új uniós ciklusban. ”
Túl azon, hogy „nagyon veszélyesnek tartom azt, hogyha bárki valamifajta szubjektív politikai szempontrendszertől tenné függővé az európai uniós forrásokat” minősítésben van némi igazság, hisz mind az ország, mind pedig a pénzeket megcsapoló ártunk és qurmányunk számára igen rossz hír. Ezzel a szubjektív politikai szempontokkal van némi gond. Egyértelmű objektív tény, hogy hülyegyerek módjára teszünk nagy ívben a kötelezettségeinkre és csak a jogainkat, sőt gyakran csak vélt, sőt előfordul kitalált jogainkat lobogtatjuk! =))
justhpeter
Lehet, hogy Szíjjártó egy másik Unióban él ?
RonaGyuri
@justhpeter: nem ő egy másik dimenzióban! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.