Az UNStudio és a Buro Happold Engineering tervezőiroda közös terve alapján épülhet meg a Dél-Budát és Csepelt összekötő új híd Budapesten. Az új Duna-híd nemzetközi tervpályázatának eredményét péntek délután hirdették ki a fővárosban. A tervpályázatra 17 pályamű érkezett, és az első díjat a rotterdami Erasmus-hidat is megálmodó UNStudió és a Buro Happold Engineering alkotta konzorcium terve nyerte el. A zsűri értékelése szerint a kétszer három forgalmi sávos, villamosközlekedésre is alkalmas, kétpilonos ...

Forrás: holvezessek.hu
Feltöltő: holvezessek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Értelme így nincs mert Csepelről kijutni továbbra is vagy a Lágmányosi hídon, vagy a M0 hídon, esetleg a Gubacsi hídon lehet !!!
EZ ÍGY CSAK PÉNZ POCSÉKOLÁS !!!
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: papi, ha a Lágymányosin átmész, már kijöttél Csepelről!! :)))
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Hidd el ezt én is tudom az új híd a képek alapján Dél-Budát kötné össze Csepellel, valahol a szigeti bejáró, és a Szabad kikötő út között, én ezért mondom tök felesleges, mert a Pestre nem ad átjárást !!!
De Csepelről még mindig hídon kell átmenni mert ott a ráckevei Duna-ág !!!
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: az ott van. Nem tök mindegy, hol van, ha túllehet árazni valamit, és millárdokat lenyúlni??? Ccak a fidesz! :)))
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Most nézegettem a látványtervet, valami nekem nem kerek az egészben, a terven a volt Vituki toronyház mellett megy a híd, de könyörgöm az már a sziget csücske, hiszen a híd alatt jön vissza az út észak felé, míg a dél felé a kishajó kikötök vannak a kis-Duna ágon, és az egész meg szinte a Lágmányosi híd tövében van, a képen meg onnan jó távol van a Lágmányosi híd...
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Nem is éri meg, de engem kurvára tud idegesíteni az ha hülyének próbál nézni a hatalom ez meg pont az !!!
Kiadnak valamit ami nem fedi a valóságot, és már csomó pénzt kifizettek a semmire !!!
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: márpedig hüjjjének néz(pajjásan) , és nem kifizetik, hanem maguknak fizetik!!!
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Ez is igaz ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.