A kormányszóvivő a Washington Postban megjelent olvasói levelében reagált a lap egy korábbi cikkére, amely a hazai demokrácia helyzetével foglalkozott, és igen erős kritikát fogalmazott meg Orbánnal és a Fidesszel szemben.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Shut up, egghead. A demokrácia nektek hála már nem is lehetne rosszabbul és halott. Tehát ezt a mesét add be kósa párttársad nem stróman anyjának vagy a csengeri német nénének.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Shut up, egghead. A demokrácia nektek hála már nem is lehetne rosszabbul és halott. Tehát ezt a mesét add be kósa párttársad nem stróman anyjának vagy a csengeri német nénének.
nevemnick
@Commenter: csak az a baj, hogy a haverjaival együtt a nagy hataloméhségben megzápultak.
Nessy
Nem Kleptokráciát akart írni Kovács úr? Mert az valóban él, és egyre jobban érzi magát.
A dajkamesét olvassa fel a legközelebbi demens otthon lakóinak, ők még talán el is hiszik.
Commenter
@nevemnick: nem baj az nick, jó az. Bűzlenek és rohadnak szana-széjjel.Hollywood castingolhatná az összeset egy Zs kategóriás zombifilmbe...ráadásul (mély) vízbe dobva a záptojás garantáltan nem jön többé felszínre!
csipetke
Nekünk is levelet kéne írnunk külföldi lapoknak,hogy mi is van itt.Bár nagyon remélem,hogy tudják.Aszongya hogy itt él és jól van a demokrácia?Hallani hallottunk róla,hogy vannak olyan országok,ahol létezik,de az nem Magyarország.Hogy nem szakadt rá kovácsra a plafon,mikor ennyit hazudott...
kissé felnőttem
igaz és hét pecsétes lakat alatt, hazudni soros tanitott látszik téged is? holnap is igy látod , szemüvegedet levehetnéd.
Nessy
@kissé felnőttem: No, ennek fuss neki még egyszer, mert jelenleg semmi értelme.
kissé felnőttem
@Nessy: szörnyen nehéz a cikk cimét eléje olvasva ? kikerekedik tán bár nem mindenkinek,
1000 x elmondtam két magyar ember mellé egy tolmács kell mert nem értik egymást . itt a legnagyobb gond a kéremet és a köszönömöt persze nem ismerik, van aki készakarva van aki dacból. Amugy meg köszönöm az észrevételt, máskor is ha ugy érzed
Nessy
@kissé felnőttem: Miután szeretek rejtvényt fejteni, így tényleg érthető. :-))
Vigyázz a felhatalmazással, mert valamikor másod állásban lektoráltam irodalmat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.