Tetten érték a mezőőrök azokat, akik évek óta romlott húst hordtak ki Rákospalota külterületére – közölte Oláh Csaba, a Rákosmenti Mezei Őrszolgálat intézményvezetője.

Évek óta romlott húst hordtak ki Rákospalota külterületére – most tetten érték őket

A kép illusztráció. Fotó: Pixabay cco

Mint elmondta, hétfő este észlelték, hogy két hússzállító megy be a Rákospalota külterületére, ezért értesítették a fóti mezőőröket. Az egyik autó elmenekült a helyszínről, de a másikban ülő három elkövetőt elfogták, és a rendőrség rabosította őket.

Az elkövetők 2-2,5 tonna romlott húst, csontot helyeztek ki a külterületen, mintegy 220 ládában.

Oláh Csaba megjegyezte, évek óta próbálták elfogni az elkövetőket, akik havi rendszerességgel hordtak ki – általában 2-3 köbméter – romlott húst a külterületre.

A Dunakeszi Rendőrkapitányság hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt indított eljárást a három férfival szemben – mondta András Tamás, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI megkeresésére.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ideje volt! Bár a helyet ismerhették! Miért csak most?
Macskaszem
Hihetetlen, évek óta havi rendszerességgel hordták oda a romlott húst, és csak most voltak képesek elkapni őket. Eddig mi a sz@rt csináltak?
wagabund
@Macskaszem: lehet hogy nem voltak érdekeltek az elkapásukban...sőt, inkább elfordultak?
parasutyo
faszom, már bocs, de ezt a mennyiséget nem lehetett volna állatmenhelynek vagy állatkertnek adni? csak kérdem, mint nem hozzá értő... o..O

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.