A DK-s Bauer Tamás  minden különösebb szélsőségtől mentes döbbent levélben reagált Márki-Zay Péter Gyurcsány Ferencet ekéző mondataira. "Meghallgattam az Ön más által felolvasott levelét múlt szombaton a Kossuth téren, majd meghallgattam személyesen elmondott beszédét most szombaton a Szabad Sajtó úton. A legtöbb dologban egyetértettem a mondottakkal, néhány fontos dologban vitám lenne, de ezt most félreteszem. Amiről írnom kell Önnek, az a 168 óra című hetilapban olvasható nyilatkozata. Néhány hete még a mellett érvelt, hogy minden ellenzéki fogjon össze... "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Semmit sem ért aki Gyurcsányt elmarasztalja. Ha a reformokat el szeretné valaki kezdeni. A kecskevadászokat kell elzavarni, és Gyurcsányt megvédeni, mert ha nem is volt hibátlan a reformja, az átalakításoknak irányt adott, amit módosításokkal kellett volna folytatni.
Nem lehet megkerülni ezt a kérdést sem. Aki nem akar újabb frontot nyitni, az inkább ne bonyolódjon ilyen mélyen a közelmúlt eseményeibe. De emlékeztetni kell orbánt is, hogy Gyurcsánynak vele szemben mindig igaza volt. Ez a mai politika szemben megy orbán korábbi énjével is. Ezért fontos kiállni Gyurcsányért.
Sámannus
Semmit sem ért aki Gyurcsányt elmarasztalja. Ha a reformokat el szeretné valaki kezdeni. A kecskevadászokat kell elzavarni, és Gyurcsányt megvédeni, mert ha nem is volt hibátlan a reformja, az átalakításoknak irányt adott, amit módosításokkal kellett volna folytatni.
Nem lehet megkerülni ezt a kérdést sem. Aki nem akar újabb frontot nyitni, az inkább ne bonyolódjon ilyen mélyen a közelmúlt eseményeibe. De emlékeztetni kell orbánt is, hogy Gyurcsánynak vele szemben mindig igaza volt. Ez a mai politika szemben megy orbán korábbi énjével is. Ezért fontos kiállni Gyurcsányért.
relatív
Nagyon elfogulatlan, visszafogott érdemiválasz egy olyan véleményre, mely a korábban sikert elérő, de láthatóan megtévesztett polgármester véleménye.

A válaszban felsoroltakhoz - egyetértve az ott leírtakkal - kiegészítésképpen azt apolitikai teret kell alapként tekinteni, ami az akkori, és a mostani közállapotok ( nem eltekintve az akkor regnáló pártok közti erős kritika meglététől, amely helyzet manapság nem fékezi a regnáló elgondolásainak megvalósítását ) közt vonul.

Hiszen a ma regnáló párt ellenzékben ( bár ma IS úgy viselkedik mintha ellenzékben lenne ) a ma követett politikájának - hatalomban - az ellenkező véleményen volt, nyilatkozatai éppen a ma követett döntéseinek ellentéteként jelentek meg.

Ez jelenik meg kihangsúlyozottan a válaszoló írásában a tények felsorolásával, ami a két vezető emberi intellektusának összehasonlításában erősen a sokak által annyira elutasítással - melynek igazi alapját a kritizálást megfogalmazók hitelesen nem tudják igazolni, csak a mai regnáló hazugságai alaulnak azok - kénytelen politizáló korábbi miniszterelnök erős előnyét jelzi.

Remélem a következő évek igazságot szolgáltatnak a méltatlanul meghurcolt politikusnak, aki ellen a sok rágalom során sem tudtak ellenfelei, irigyei tényeket felsorakoztatni sosem !
Sámannus
@relatív: Nagy bajok lesznek amikor rá jönnek az emberek, hogy az ország szétlopásával fizetnek a vizitdíj leszavazásával. Kapnak helyette kamu konzultációt és Bözske útálványt, és rezsi hazugságot.
Még aki okosnak tartja magát az is elhiszi, hogy Gyurcsány tehet mindenről.
Ha politikus teszi, egyértelmű , hogy azt nem őszintén teszi.
Sokan azt hiszik, hogy ezt az értékelést el lehet hallgatni.
Nem lehet, akár csak Trianon, 44, vagy 56. Itt van a lelkekben, feldolgozatlanul. De már a 89-t is ide vehetjük. Mára kiderült Kádár k(áder)ei vissza jöttek, és megtalálták a nagy testvért, aki haza sem ment, és mintha semmi sem történt volna irányítják a médiát, és háttérből szorosan tapadnak a legfőbb vezetőkre. Gyurcsánynak az lehetett a másik bűne, hogy ő putyinnak egyenrangú partnere lehetett. Ez volt a tévedése, amit most nem bocsájt meg neki a propaganda, legyen az kormánypárti, vagy ellenzéki. Talán ezzel lehetnek tisztába rendszerváltó jelöltek. Ebben az esetben talán érthető lenne
A politika nem tudja megváltoztatni a történelmet, a hazugsággal minden tévedésünk feledésbe merül.
relatív
Sámannus a 18:09 -es bejegyzésed utolsó mondata - igazsága mellett - ellenére reménykedem, hogy azok a gátlástalan hazudozók IS rájönnek idővel szereptévesztésükre, akik manapság IS fennen hírdetik azokat a hazugságokat - pl. az egyetlen, és véletlen szemsérülést szenvedő esetének általánossá tétele, mint hatalmi akarat - melyek mélyen sérthetik azokat IS, akik manapság még bedőlnek a gyalázkodóknak.

Ha emberségükbe visszatalálnak - az idő nagy úr - magauk szégyellik majd legjobban téves eszmék terjesztését anno, mikor még a gyűlölet vezérelte énjüket.

Így - ha lassan IS - a törtnelem igazolja azokat, akik az emberségüket nem áldozták fel a hatalom árnyékában sem ! Az utókorban kritikusan lehet szemláélni korábbi döntéseket, de az adott pillanat sajnos téves döntésekre késztetheti azokat IS akik döntési kényszerben nem a legjobb döntést hozták meg.

Ez nem mentheti a szándékosan rossz döntést hozókat, akiknek lehetne más választásuk, de akkor IS egy téveszme mellett döntenek, mások kárára, akár visszamenőleges hatállyal IS, mint az az utóbbi időben többször előfordult !!!
Sámannus
@relatív: Nem szabad elfeledkezni az orosz befolyás lehetőségéről, és az anyagi támogatásukról sem. Mi más lehetett az oka, hogy olyan magabiztosan fenyegetőzött orbán, mint volt az a2006-s eseményeket megelőzően. Azoknak az eseményeknek a mai vetülete az orosz befolyás erősödése és az unió bomlasztásának kezdeti lépései. A magyar cégeken keresztül, még akkor is volt folyamatos kapcsolat, így az utcán hevert a lehetősége egy nemzeteket sértő árulásnak. Amit a közvéleménnyel megetetnek zseniálisként, az árulás a javából.
Ami most folyik az árulás aprópénzre váltása.
A 2006-s agresszió utólagosan igen kegyetlen, szervezett és váratlan erejű utcai támadásokkal akarták megtörni a kormányt. Olyan eszközökkel, amivel a mai ellenzék soha nem fog fellépni.
Akiknek a sérüléseket köszönhettük, azok a demokrácia ellen támadtak. Mára kiderült nem csak akkor romboltak, hanem azóta is. A demokratikus eszközökkel visszaélve is csak rombolni tudtak, és tudnak.
Mára oda jutott a rombolásuk, hogy már csak az a kérdés mikor temeti maga alá őket. Egy ház aminek az alapjait elszedik csak idő kérdése és összedől.
Bárhogyan csinálják is nem lehet annyira okosba, hogy ne legyen váratlan válaszreakció.
Valahol már lehet hogy gyűlik a bizonyíték, és a pillangó győzni fogy a káosz fölött.
bencemacska
Most nagyon igaza van Bauer Tamásnak!
Szerintem Gyurcsánynak az volt a hibája, ami az erénye: NEM LOPOTT! Sem magának, SEM A PÁRTJÁNAK!
HA lopott volna legalább egy médiára valót, vagy a BÁR CSAK A KÖZMÉDIÁT LOPTA VOLNA EL! Nem itt lennénk!!!
Pl. nem tudta volna a semmilyen köpnömkő úgy lejáratni, ahogyan "sikerült" neki a komplett "karakter gyilkosság"!!!

"Hosszú cikket közölt a magyar miniszterelnökről a francia Paris Match nevű bulvárlap, amely szerint a magyar miniszterelnök "igazi gyilkos jellem, leginkább a disznóvágásokon".
Ugye mindenki tudja rögtön, melyik miniszterelnökünkről beszél a francia újságíró!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.