A felszállás előtt, egy lopott mobil miatt kellett visszahívni a futópályáról a Wizz Air Budapestről a spanyolországi Alicantéba közlekedő járatát.

A HVG azt írja:

A kiérkező egységek felszálltak a visszahívott gépre, majd közölték: ha a tettes önként jelentkezik és visszaadja a készüléket, továbbengedik a gépet. A beszámolók szerint ekkor két utas jelentkezett, akiket lekísérték a repülőről, de a mobil valószínűleg nem lett meg, elsőre legalábbis, mert rendőri jelenlét mellett elkezdték átnézni a csomagokat.

Az ügyben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy személlyel szemben, aki a nyomozás során szabadlábon védekezik – írta a rendőrség. A telefont a tulajdonosa visszakapta. A repülőgép kifutópályáról történő visszafordítását, valamint a csomagok átvizsgálását a járat földi kiszolgálását végző cég végezte – tette hozzá a rendőrség.

A gép késéssel indult el végül.

A Wizz Air a 24.hu oldalhoz eljuttatott közleményében úgy fogalmazott:

2018. április 23-án a Wizz Air W6 2387 számú, Budapestről Alicantéba tartó járata felszállás előtt a helyi rendőrség kérésére visszatért a parkolóhelyre. Két utast a hatóságok azonosítottak és lekísértek a repülőgépről. A járat végül 1 óra 23 perc késéssel szállt fel.

A Wizz Air az érintett utasok elnézését kéri az okozott kellemetlenségért, ám az utasok és a személyzet biztonsága elsődleges fontosságú számunkra.

Forrás: HVG, 24.hu, Index

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Te jó Isten...ezek szerint ha majd a duce lopásai után nyomoznak,megállítják a földet???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.