A HírTV Célpont című műsora leleplező összeállítást közölt arról, hogy kik és miként szállították a Ukrajnából külhoniakat, hogy leadhassák átgondolt, kiérlelt szavazatukat a Fideszre. Egy “intéző” a sok közül…. A Célpont stábja felkutatta Kilb Józsefet, az ukrajnai Tiszaújlak korábbi polgármesterét, aki a saját embereivel mintegy ezer embert szállított a Fidesznek. Kilb bevallotta, hogy megmondta a leszállított embereknek, kire kell szavazni: Tilki Attilára és a Fidesz listájára. A riportból kitűnik, hogy: „összehangolt és szervezett hálózat szállította a fiktív magyar lakcímmel rendelkező ukrán-magyar kettős állampolgárokat Ukrajnából azokra a szabolcsi kistelepülésekre, ahol szavazhattak.”

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Nos ha ez igy van + a szavazatok elcsalása, manipulálása, meghamisítása, stb. akkor a fidesz jelenlegi 2/3-os győzelme semmis, érvénytelen. Az ország immár (látszat) kormány nélkül van. Nem mintha ez az OV kormány sokaknak hiányozva. Gyorsan ki kell írni az új választást, mert most minden adott amúgy valami nagyon rosszhoz...Kolláth György alkotmányjogász még a választásokat megelőzően kimondta hogy az "alaptörvény" nem létezik, semmis az is. Már csak ez alapján is törvénytelen volt az egész ápr. 8-a...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.