A Hír TV Célpont című műsora a választás után adta le riportját, amely szerint „összehangolt és szervezett hálózat szállította a fiktív magyar lakcímmel rendelkező ukrán-magyar kettős állampolgárokat Ukrajnából azokra a szabolcsi kistelepülésekre, ahol szavazhattak.” A Célpont stábja kapcsolatba került Kilb Józseffel, az ukrajnai Tiszaújlak korábbi polgármesterével, aki a saját embereivel mintegy ezer embert szállított a Fidesznek. Kilb bevallotta, hogy megmondta a leszállított embereknek, kire kell szavazni: Tilki Attilára és a Fidesz listájára. A Hír TV szerint ő csak egy volt a sok intéző közül.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nesze semmi fog meg jól.Ebből is tisztán látszik,hogy a fidesz tulajdonképp a kúriát is megvette kilóra...
Nessy
Eső után köpönyeg! Lényeg az "elsöprő többségű" eredmény. Mind a 49,3%, illetve az összes választó 35%-a. Mennyi lett volna tisztességes eszközökkel?
Qqberci
No, akkor ott lehet kezdeni az újraszámlálást és utána új szavazást kiírni...
koszpeko
@Qqberci: Csak az a baj hogy a Kúria nem rendelte el.

"Gyakorlati következménye viszont ennek a döntésnek nem nagyon lesz, mert a Kúria szerint kellő bizonyítottság hiányában a Fideszt nem lehet eltiltani a jogsértéstől, és

a szavazás megismétlésének elrendeléséhez szintén nincs elég bizonyíték,
az alapelvek sérelme pedig önmagában nem elég ehhez."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.