Balog Zoltán szerint egy mélyen hívő zsidó közelebb áll egy mélyen hívő keresztényhez, mint két olyan ember, akinek nem fontos a hite.

Saját értékeink megtartása és megismerése egyben közeledési lehetőség is a másikhoz – mondta az emberi erőforrások minisztere, aki az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) vezető rabbijával beszélgetett a vallási toleranciáról kedd este Budapesten, a Hold utcai református templomban.

Balog Zoltán szerint egy mélyen hívő zsidó közelebb van egy mélyen hívő keresztényhez, mint két olyan ember, akinek nem fontos a hite.

Köves Slomó kiemelte, hogy az egyedül az értéksemlegességet elfogadó világ kezd meginogni, és e felfogással szemben a szidóság és a kereszténység egyaránt vallja az abszolút értékek létezését.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Mirabilis: Egy megélhetési senkiházi,kivetkőzött csuhás
egyvandor
Mélyen hívő keresztény. Érdekes ezt egy olyantól hallani aki kereszténység jegyében kufárkodik pénzzel hatalommal.
Azok meg akik olyan mélységben keresztények mint balogh simán segédkeztek több millió zsidó eliminálásában. A keresztény templomok jelentős része ma is tele van a zsidók elleni propagandával. A vallások a történelem folyamán rengeteg véres konfliktust okoztak az emberiség történelmében. Talán többet mint ami egy vallás nélküli világban elő fordulna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.