Arra figyelmeztette ügyfeleit a Goldman Sachs befektetési bank, hogy csak óvatosan fektessenek génterápiába és biotechnológiába, mert ha túl gyorsan meggyógyulnak az emberek, nem lesz, aki finanszírozza a befektetéseiket. A génterápiával befektetői szemmel „az a baj”, hogy szemben más, mai kezelésekkel, csak egyszer kell alkalmazni. A befektetési bank elemzője, Salveen Richter a hepatitis C vírussal példálózott, ami 2015-ben 12,5 milliárd dollár bevételt hozott a befektetőknek. De megjelent egy új gyógyszer, ami a betegek 90 százalékát végleg meggyógyította a betegségből mindössze 12 hét alatt. A befektetők legnagyobb bánatára a meggyógyult pácienseket nem kellett tovább kezelni és ők sem adták tovább a fertőzést. A hepatitis C vírus ma már csak 4 milliárd dollárt hoz a gyógyszeriparnak.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na ezt a bankárt is meg kéne szellőztetni a nyakánál fogva !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
1magyar
@nezelodo: Ha nincs beteg még orvosra sem lenne szükség.
nezelodo
Ha jól tudom az ókori görögök nem akkor fizettek az orvosuknak, ha betegek voltak, hanem az egészségüket díjazták.
1magyar
@Mirabilis: A kínai orvoslást én támogatnám.
verőce21
Olvastam valahol egy gyermekorvostól, általában az a legnagyobb gondja, hogyan lehet egy egészséges kisgyerek után a legtöbb pénzt kizsarolni a szülőktől?
verőce21
A felnőttek pedig a bioboltokban tudnak egészséget vásárolni! :)
Desischado
@Mirabilis: Pontosan!!! Épp ez a helyzet a cukorbetegséggel. Nem létezik, hogy kb 40 év óta nincs megoldás! És épp most kaptam nagyon rossz hírelket, nem húzhatom a pajzsmirigy műtétemet tovább, de a korszerű műtétre nincs 1 millióm. Rohadnának meg!!! Ez a bankár ha beteg lenne, akkor mit csinálna? Jól mondja Papa, egy kötél kijárna neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.