Schmitt Pál óta nem búcsúztattunk ekkora senkit.  Nem siratni jöttem Balog Zoltánt, de az se volna helyénvaló, ha szó nélkül néznénk végig a bukását. Nem sok minden történik ma a politikában, ami örömet okoz, úgyhogy becsüljük meg a villanásnyi derűt. Hogy legalább ő eltakarodik. Tudjuk, nem lesz jobb ezután se, de Balog Zoltánt sosem fogjuk visszasírni. Alá tartoztak az érdemi politika legfontosabb területei. Sajnos már egy egész generációnak nincs emléke arról, hogy eredetileg kormányzás alatt nem kizárólag a rémhírterjesztést, a manipulációt és az egyet nem értők eltaposását értettük. Hanem például az volt a téma, hogy mi folyik az iskolákban és a kórházakban. És legalábbis gondolkodtak azon politikusok, hogy vajon hogyan tehetnék ezeket jobbá. Sőt, amikor reformterveik nem kapták meg a politikai támogatást, fogták magukat, és lemondtak. Ezt azért tették, mert hittek valamiben, akartak valamit, és némelyik még értett is hozzá. Balog volt az első, akinek mindegy volt, mi...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@Shikari: Legalább olyan jól, mint Te!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@tulipan: a hanyatló Nyugaton ez az életkor 18 év amikor is a diákok általában továbbtanulnak, összeköltöznek a párjukkal (mintegy ismerd meg a párodat mielőtt összeházasodtok, így kevesebb is a válás) albérletbe. Tanulnak, élik mindennapjaikat majd a keresetükből vissza is tudják fizetni a diákhitelt. Példa rá a nagyon liberális és nagyon nem követendő Hollandia.
tulipan
@Commenter: Már Rákosiék is a '"hanyatló'" nyugat végét jósolták! :D
Commenter
@tulipan: valahogy nem jött be ez a jóslat, az ő rendszere hanyatlott be ellenben. Most is így lesz, reméljük hogy ov rendszere hasal el! Örökre!
Commenter
@tulipan: köszönet a cikkért. Ez sem Ady, mégcsak nem is Adele, de egy "hanyatló" skandináv örökbecsű:
www.youtube.com/watch?v=iqu132vTl5Y

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.