Ha vissza lehetne forgatni az időt, ha most lenne a kampány hajrája, nem engedné olyan könnyen veszni hagyni a teljes koordinációt - mondta Szél Bernadett az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
"...az LMP kezdeményezése viszont megér néhány gondolatot, hiszen őket mindenki másnál nagyobb felelősség terheli az újabb kétharmadért – egy diktátornak adható legnagyobb ajándékért."
"...meg vagyok győződve róla, hogy az LMP ezen a választáson azt tette, amit az a várvédő, aki éjszaka kinyitja a várkaput az ellenség előtt: elárulta, hátba döfte az övéit, átadta a kétharmadot Orbánnak."
"Egyszerűen felfoghatatlan, hogyan válhatott Magyarország olyan morális roncsteleppé, ahol egy ellenzéki párt ezt megteszi, a többi pedig elnézi neki."
Részletek: zarojel.hu/bruck-andras-lehetseges-ennel-aljasabb-kiserlet-a-szavazoik-ujabb-atveresere/ Érdemes elolvasni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Hölgyem önök tettek érte bőven személy szerint ön !!!
Nessy
Nálunk Ungár miatt marad le az ellenzéki jelölt, nem sok szavazattal. Az ifjú meg röhögve besétált listáról a parlamentbe! Most meg naponta mondja a magáét.
Sámannus
Ez a megbeszélés arra jött létre, hogy Berci ott lehessen minden ellenzéki akcióban, és a kezdeményező látszatát keltse.
Nem akar ő semmit javítani az ellenzék hatékonyságán, épp ellenkezőleg. Keresztbe áll, ahol csak tud.
kereső
Szél Berni és az lmp is belesett abba a hibába,hogy "mindenki szembe jön velem az autópályán,de én vagyok a helikoffer".Berni drága, nem csak a többi ellenzéki párt akarja rajtatok leverni az újabb 2/3-ot, hanem a választók is. Nem kellene ennyire süketnek-és vaknak lenni "pártérdekből". Először bennünket kellene meghallanotok-hisz értünk vagytok ,vagy nem?
Szóval bojkott a parlament, és a Karácsony Gergely által javasolt "árnyékparlament"-de a parlamenten kivül,ha úgy tetszik akkor az utca népével.Nem ahhoz kell bátorság,hogy kijelentsd Te nem félsz orbántól.Ahhoz kell bátorság,hogy szembenézz a hibákkal,kijavitsd-esetlegesen még annyit is mondj,hogy bocsi.Nem a többi ellenzéki pártnak,hanem nekünk.
Most még valamennyit lehet javitani a helyzeten-persze ehhez az is kell, hogy ne tekintsétek a nem rátok szavazókat replásnak.Nektek nagyobb szükségetek van ránk,mint nekünk rátok.Ezt kellene végiggondolni.
papa.49
@kereső: Ennek a spinének innentől kezdve azt se hiszem el amit kérdez !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.