A törvényjavaslat szerint megfoszthatnák az állampolgárságtól azt, aki részt vesz egy másik ország választásán. Az ötlet az oroszok miatt merült fel, de Magyarország is hevesen tiltakozik. Ukrajnában példátlanul aljas és előre megtervezett módon lépnek fel a nemzeti kisebbségekkel szemben, az ukrán elnök a parlamenttel együtt lépésről lépésre veszi el a nemzeti kisebbségek szerzett jogait, miközben egy nemzetközi hazugságkampányban magukat a geopolitika áldozatának állítják be, és a nemzetközi jog betartóinak tüntetik fel - mondta el Szijjártó Péter budapesti sajtótájékoztatóján kedden.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A lényeg sikkadt el

Sajnos nem tudom, hogy ez az idétlen buta külgarázda, a derék MTI vagy csak a firkászok nem tudják mit beszélnek

Persze nem tárhatjuk ki azt sem, hogy mindahárom!
A mi derék külgarázdánk megint tűzet-okádva anyázik „aljas és előre megtervezett módon lépnek fel a nemzeti kisebbségekkel szemben, az ukrán elnök a parlamenttel együtt lépésről lépésre veszi el a nemzeti kisebbségek szerzett jogait” és fenyegetőzik: „Magyarország mindaddig fenntartja Ukrajna NATO-csatlakozásának vétóját, amíg nem állítják helyre a nemzeti kisebbségek korábbi jogait”.
Nos a dolog igazi pikantériája, hogy „az ukrán elnök sürgősséggel kezdeményezte a kettős állampolgárság szankcionálásáról szóló törvény elfogadását. ” –ról zagyválnak (megjegyezném tisztelettel, hogy hol vannak a szomszédék jogai az állammal kapcsolatban), miközben az előterjesztés nem a kettős-állampolgárság, hanem annak szankcionálása, hogy „aki részt vesz egy másik ország választásán”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.