Tovább magyarázta a felcsúti polgármesteri tisztségről való lemondását Mészáros Lőrinc. Mészáros Lőrinc milliárdos üzletember bízik abban, hogy visszavonulását követően nyugodtabb időszak következik Felcsút életében, hiszen az ellenzéki sajtó Orbán Viktor miniszterelnökhöz kötődő barátsága miatt állandó nyomás alatt tartotta az önkormányzat működését, a képviselő-testületi üléseket, jelentősen megnehezítve ezzel a munkavégzést - adta hírül a Magyar Idők.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezek nem viccelnek

Úgy tűnik végleg ki fogják fosztani az országot

Már Őfenesége irányelve, hogy folytatják is elég egyértelmű volt. Azonban most a derék Lolo még egyértelműbben fogalmazott. A párt központi napilapjának adott interjúban indokolta, hogy nem szolgálja ki polgiként az idejét: „Az irányításom alatt lévő tőzsdei vállalatok jelentős tranzakciók előtt állnak, gazdasági érdekeltségeim átfogó szervezeti átalakuláson mennek keresztül, amelyek tulajdonosként teljes embert igényelnek, így lehetetlenné teszik, hogy az üzleti élet mellett közfeladataimnak is eleget tegyek”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.