Azonosította a rendőrség azt a férfit, aki kedden délelőtt próbált késsel kirabolni egy ékszerboltot Ferencvárosban. A férfit körözik.

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást Domján Tibor ellen.

A BRFK közleménye szerint a férfi április 24-én 10 óra 50 perc körül Budapest IX. kerületében bement egy Ferenc körúti ékszerüzletbe, ahol az eladót egy késsel megfenyegette és ékszereket követelt. Az eladó határozott fellépésével a rablást megakadályozta, így a férfi az ékszerek nélkül elmenekült a helyszínről.

Azonosították a ferencvárosi ékszerbolti rablót – őt keresik a rendőrök

Fotó: police.hu

A férfi 36 éves, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot, fekete pólót és fekete cipőt viselt.

Az elkövetőről egy biztonsági kamera felvételt készített.

Azonosították a ferencvárosi ékszerbolti rablót – őt keresik a rendőrök

Fotó: police.hu

A BRFK IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Domján Tibort felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.