Má­sik hangfelvétel is létezik a Gyárfás-ügyben a Magyar Idők informá­ciói szerint. A lap szerint azon a kazettán kívül, amit Gyárfás Tamás leadott a rendőrségnek, és amit „manipulatív, összevágott hordaléknak” minősített, létezik egy másik is.

A vágatlan anyagon Portik Tamás és Gyárfás Tamás beszélget Fenyő János kivégzéséről, amit a gyanú szerint Gyárfás rendelt meg.

Azt is tudni vélik, hogy a hanganyag ott van a bizonyítékok között, a tízezer oldalnyi nyomozati irat mellett. A gyilkosság végrehajtója, a 2017-ben életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Jozef Rohác perében pedig azért nem tértek ki a felbujtó személyére, mert nem volt elég bizonyíték meggyanúsítani Gyárfást.

Megdöbbent Gyárfás ügyvédje a fejleményeken

Az újabb fordulatra Gyárfás Tamás csak annyit ­­rea­gált: végre. Ügyvédje, dr. Bánáti János beszédesebb volt.

„Megdöbbentem. Az ügyészség a nyomozás érdekeire hivatkozva elzárkózott a bizonyítékok bemutatása elől. Meglepő, hogy a médiát előbb értesítik, mint az érintettet. Feltéve, hogy ez az információ valós. Amennyiben mi is megismerjük az új bizonyítékot, rea­gálunk majd arra”

– mondta az ügyvéd.

Cikk- és címlapkép: YouTube/ATVzrt

(blikk.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro57
És az olajos sanyi ügye még szóba sem került, ugye elvtársak???
hol vagy buta hal és macska???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nezelodo
A Magyar Idők átvette a Magyar Közlöny szerepét azon túl hogy a fidesz propaganda lapja, közpénzen?
maci0427
Itt egy másik hír is, ami ezt megerősíti . § www.origo.hu/itthon/20180424-akar-a-hangfelvetel-alapjan-is-elitelheto-a-fenyo-gyilkossag-miatt-gyarfas.html § - § Óriási horderejű ez az egész ügy, hiszen politikusok is nevesítve vannak benne és a szereplői is, már csak azért is mert ismerték az illetékeseket és az egész balhét... ! Sokan vannak benne , sokféle szereposztásban vegyesen ! De kideríthető ennyi év után is simán, ahogyan a szakértő is beszélt az "eredeti" hangfelvételről , hogy kideríthető az, hogy eredeti vagy kamu...! Sokakat elítéltek már úgy, hogy még ennyi bizonyíték sem állt a rendelkezésre ! Kérdés az, hogy miért volt ez a nagy magabiztosság , hiszen egy ilyen volumenű gyilkosság nem merül feledésbe...! Még elévülés miatt sem ! De jó lenne Magyarországnak is az, ha tisztázódna ez a mocskos ügy ...! Kicsi ország , nagy balhék !
desiro57
És az olajos sanyi ügye még szóba sem került, ugye elvtársak???
hol vagy buta hal és macska???
Zeta
@desiro57: 85 évre titkositva, ha nem így lenne politikai vezetőink zöme börtönben ülne! Így viszont a csúcson és sokan a parlamentben. Sajnos!
wagabund
..."Megdöbbent Gyárfás ügyvédje a fejleményeken"...

asszem az ügyvéd alakít a legjobban...igazi naiva...
Fradigege
10.000 oldal. Hogy lehet ennyi? Nekem ez mindig kínai volt.
advocat
Érdekes! Ki tájékoztatja a sajtót? Valaki minimum szolgálati titkot sért! Eljárás? Polt uram! Talán illene lépni is. Persze ügyészekről van szó. Az újság meg "baráti".
wagabund
ezek mindig megdobbennek...esetleg azon, hogy valaki más meri fújni a passzátszelet?

szarügy.
desiro57
@durbincs: Anyád mondta, hogy javíthatatlanul ostoba pondró vagy!!!
Ne írj hülyéknek nem válaszolok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.