Nyomkövetővel a lábán ment a FINA budapesti konferenciájára Gyárfás Tamás.

Ide ment ma Gyárfás Tamás nyomkövetővel a lábán

Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó a Nemzeti Nyomozó Iroda VI. kerületi épületében 2018. április 19-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A bíróság Gyárfás Tamás esetében csupán lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el, nyomkövető használatával. Gyárfás így Budapesten belül bárhova mehet, dolgozhat is. A döntés nem jogerős, mert Gyárfás Tamás védője és az ügyészség is fellebbezett.

Ügyvédje, Bánáti János szerint még mindig nem emelkedett jogerőre az elrendelt lakhelyelhagyási tilalom

– írja a 24.hu.

Mivel a védelem mellett az ügyészség is fellebbezett, így előfordulhat, hogy Gyárfás pár napon belül szigorúbb kényszerintézkedés alá kerül.

Még nem jogerős a lakhelyelhagyási tilalom. Nem kaptuk meg ugyanis az erről szóló részletes határozatot. Szerintem jogerős határozat ezen a héten már nem várható, ezt ugyanis még fel is kellene terjeszteni

– mondta az ügyvéd a lapnak.

Hozzátette:

Gyárfás Tamás jól van, dolgozik. Jelenleg épp a FINA egyik bizottsági ülésén van. Végzi a sportdiplomáciai munkáját, ahogy tette azt korábban is.

Ide ment ma Gyárfás Tamás nyomkövetővel a lábán

Gyárfás Tamás megérkezik budapesti otthonához 2018. április 19-én. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Má­sik hangfelvétel is létezik a Gyárfás-ügyben a Magyar Idők informá­ciói szerint

A lap szerint azon a kazettán kívül, amit Gyárfás leadott a rendőrségnek, és amit „manipulatív, összevágott hordaléknak” minősített, létezik egy másik is, egy vágatlan.

Ez a Nemzeti Nyomozó Iroda birtokába jutott hangfelvétel, amelyen állítólag Fenyő János meggyilkolásáról beszél Portik Tamással.

Az újabb fordulatra korábban Gyárfás Tamás csak annyit ­­rea­gált:

Végre!

Ügyvédje, dr. Bánáti János azonban megdöbbent.

Megdöbbentem. Az ügyészség a nyomozás érdekeire hivatkozva elzárkózott a bizonyítékok bemutatása elől. Meglepő, hogy a médiát előbb értesítik, mint az érintettet. Feltéve, hogy ez az információ valós. Amennyiben mi is megismerjük az új bizonyítékot, rea­gálunk majd arra

– mondta az ügyvéd.

Mint azt korábban megírtuk, a Fenyő-gyilkosság miatt vették őrizetbe múlt héten Gyárfás Tamást, az úszószövetség volt elnökét. A gyanú szerint ő rendelte meg Fenyő János megöletését, emberölésre való felbujtással gyanúsítják.

Gyárfás múlt héten részletes vallomást tett az ügyben, de tagadta a bűncselekményt.

Jelenleg nyomkövetővel szabadon közlekedhet a fővárosban, az országot azonban továbbra sem hagyhatja el.

Forrás: 24.huMagyar Idők, Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy ártatlan! Aztán pert indít rágalmazás, hitelrontás, becsületsértés, illetve jó hírnév megsértése címen a Magyar Állam ellen, s ki kell fizetni neki milliárdokat kártérítés címén a mi adónkból!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.