Kikerült az internetre egy hangfelvétel arról, ahogy az LMP-s Sallai Róbert Benedek rátámad Hadházy Ákosra – szúrta ki az Index. Sallai káromkodott egy sort, aztán egy nagy csattanás hallható.

Ahogy azt korábban megírtuk, Sallai Róbert Benedek, leköszönő LMP-s országgyűlési képviselő egy visszalépett képviselő etikai bizottsági meghallgatásán megpróbálta megütni Hadházy Ákost, a párt országgyűlési képviselőjét és volt társelnökét. Végül csak felborítania sikerült, majd Sallai elviharzott a helyszínről.

Később egy Facebook-posztban Sallai Róbert Benedek azt írta, hogy nem ütötte meg, és egyébként is, Hadházy csak eljátszotta a nagy jelenetet.

Nem vertem meg Hadházy Ákost. Aki ezt állítja, az hazug. Nem véletlen tudta végighaknizni a médiát sérel­­­mével. Ha kapott volna egyet, nem tudta volna

– közölte két hete Facebook-oldalán Sallai Róbert Benedek.

Sallai később azt mondta, hogy Hadházy provokálta azzal, hogy kikacagta, de nem részletezte, hogy pontosan mi történt. 

Hadházy végül megtette hivatalosan is a rendőrségi feljelentést tettleges becsületsértés és garázdaság miatt.

Most a Youtube-ra kikerült egy rövid hangfelvétel a meghallgatásról, amelyen azt a párbeszédet lehet hallani, ami megelőzte a felborítást. A néhány másodperces felvételen 16 másodpercnél jön az a rész, ahol Sallai káromkodva támad Hadházyra.

Hadházyt az egyik visszalépő képviselő etikai bizottsági meghallgatásán tanúként hallgatták meg, és éppen erről beszél valaki Sallainak, amikor azt mondja neki:

Robi, ő egy tanú, azt mond, amit akar, azt is mondhatja, hogy négyszögletes a Föld....értsd meg, te egy beadványozó vagy.

Ez után Sallai valószínűleg valami mosolyféleséget láthatott meg Hadházy arcán, mert úgy folytatja:

"Ba*meg, ne mosolyogjál, mert pofán ba*lak"

Majd dulakodás hallatszik, és közben többen kiabálnak, hogy

Robi, Robi!

Majd Sallai még hozzáteszi:

Hülye se**fej, mosolyogsz itt össze-vissza, ba*d meg, a képedet is beverem, ha meglátlak

Hadházy Ákos, az LMP volt társelnöke a Hír Tv Egyenesen című műsorában korábban azt mondta:

a rendőrségi vizsgálat fogja eldönteni, hogy mi történt pontosan, ugyanis tettleges becsületsértés és garázdaság miatt tett rendőrségi feljelentést.

Sallai ellen a párt fegyelmi eljárást indított.

Forrás: Index, 444.hu, HVG YouTube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Adják meg neki a Vak Komondor díjat, és vegyék fel a Fideszbe. Ott, a falu bikái közt, a helye. Tehénként
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Adják meg neki a Vak Komondor díjat, és vegyék fel a Fideszbe. Ott, a falu bikái közt, a helye. Tehénként
Csizmás Kond
Ha egy párt csak azért van, hogy legyen, hogy mindig másnak a feneke alá tolja a széket, hogy kompromisszumoknál tovább ne jusson, és aki ennek ellent mer mondani azt szemberöhögik...hát én is behúznék egyet.
Borsodi
Valóban a fideszre vall ez a mentalitás.Tárt karokkal fogadnák.Valóban véletlenül lökte fel,azaz földre dobta magát hogy pofán bassza Gabika.
balos
Vicc kategória,ami ma a magyar politikát jellemzi!A baj,hogy kínunkban sem tudunk már nevetni,de sokan fognak még emiatt a politikai szarkupac miatt kivándorolni újra meg újra!
Ludas Matyi
egyszerüen paraszt! Meg valoszinü, hogy senki nem baszta rendesen pofan, azert ilyen nagy a hangja. Ebböl a fajtabol van a Fityiszben is egy paran hadd ne emlitsem a nagykepü, bekepzelt, nagy szaju Lazart es a bibircsokos kopasz alelnököt!
evacica
Meg van a véleményem arról a pártról, ahol ilyen emberek a tagok, sőt vezetők mint Sallai! Idáig sem volt jó véleményem az LMP ről, de nálam végleg leszerepeltek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.