Kikerült egy hangfelvétel arról, amikor az LMP-s politikus nekiment Hadházy Ákosnak. Hadházyt az egyik visszalépő képviselő etikai bizottsági meghallgatásán tanúként hallgatták meg, és éppen erről beszél valaki Sallainak, amikor azt mondja: "Robi, ő egy tanú, azt mond amit akar, azt is mondhatja, hogy négyszögletes a föld (...) te egy beadványozó vagy" Amire Sallai először csak azt mondja, hogy persze, mondjon amit csak akar, de valószínűleg valami mosolyféleséget láthatott meg Hadházy arcán, mert úgy folytatja: "Bazdmeg, ne mosolyogjál, mert pofán baszlak! " Majd dulakodás hallatszik, és közben többen mondogatják, hogy Robi, Robi. Majd Sallai még hozzáteszi: "hülye seggfej! Mosolyogsz itt össze-vissza, bazdmeg, a képedet is beverem, ha meglátlak! "

Forrás: index.hu
Feltöltő: rohács1926
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
A leszámolás.
Nem tűrheti a Schiffer-Sallai-Szél trió, hogy valaki nyílt becsületes, kompromisszumkész, FIDESZELLENES politikát folytasson.
"Kultúrájuknak" megfelelően megfegyelmezik.
Ha Hadházy ezek után is marad közöttük, akkor nagyot csalódok benne.
karma1
Es utana szepen elment haza a sallai, kurvara nem erdekelte, hogy mi tortent Hadhazyval...
Seggnyalonc az egesz banda, az egyetlen hiteles embert vertek meg...
A tobbinek egyenesen a pocegodorben lenne a helye...
Bar ha tovabbra is marad orban, akkor a Parlament lesz egyenlo a pocegodorrel, amive' lesullyesztette ez a tetu banda...
relatív
Jellemző a regnáló, és körére ez az intelligens politizálás, mint az általuk írt véleményekben IS folyamatosan érzékelhető, bármely téma megvitatása esetében IS !

Ezért nem értem az együtt ' színeiben ' bekerült tanár hozzájuk való kötődését egy sokkal kedvezőbb lehetőség helyett !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.