Komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi korrupció miatt z Európai Parlament (EP) költségvetés-ellenőrzési bizottsága (CONT), amely nagy többséggel szavazta meg szerda délelőtt a témával kapcsolatos véleményét. Az elfogadott szövegben kiemelték,  „a korrupció jelenlegi szintje, az államháztartás elszámoltathatóságának és átláthatóságának hiánya, illetve a nem támogatható kiadások vagy a finanszírozott projektek túlárazása hatással van az uniós források magyarországi …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Friss? Ne már ezt mi már évek óta ÉLVEZZÜK! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Mi az,hogy az egyik legkorruptabb?? Még ebben sem végeznek tisztességes munkát,ezért most majd a miniszterelnök pereputtya kénytelen lesz egy kicsit ráhajtani,hogy a legkorruptabb ország legyünk.Hajrá Magyarország,hajrá magyarok!
Csizmás Kond
...van benne valami...egyesek még azt is le akarják tagadni amit ők választottak...
papa.49
Mi ebben újság, ezt már régen tudjuk, hiszen benne élünk !!!
namihami
Hát igen, NER-társak. Ilyen kényelmetlen és zavaró érzés, amikor a sz@rt elkenik a képeteken.
Jöhet a szófosók hada és kezdődhetnek a ""sorosozás, magyarok bántása, az utálják viktort, az unioban való árulkodás és társai"" elterelő dumák. A gond az, hogy ettől a világ szemében a sz@r még mindig ott szárad a képeteken. És nem a ""magyarokén"", hanem az ország ""becsületes választás útján hatalomra jutott vezetői"" pofáján.
Jozefina
Isten és az EU malmai lassan őrölnek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.