A Kúria szerint is törvényellenes volt, hogy több körzetbe szervezetten szállították a határon túli kettős állampolgárokat szavazni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...akire először nem szavaztak rá arra másodszor se fognak.
csipetke
Na de miért nem történik semmi?Azt mindenki tudja,hogy patyi andrás orbán lábtörlője,és nyilván fellebbezni is lehet patyi döntése ellen.180 kifogás/törvénysértés történt a választásnál,miért nem vizsgálja felül független szakértő,miután patyi elfogult.
namihami
Nem fognak sehol új választást kiírni, mert másodszorra már ""nem áll le a rendszer"", nem fog a volt polgármester ukránokat ""fuvarozni"", nem fognak a jegyzőkönyvekbe ""véletlenül"" 4-5 téves szavazószámot beírni, nem fog egy teljes körzetben nullás szavazatszámot kapni a Jobbik (mondjuk ez legyen a szavazás legnagyobb hibája) és hasonlók.
Ezt másodszor már nem lehet eljátszani. Éppen ezokból, miként az Patyibácsi a tudomásunkra hozta--voltak ugyan apróbb hibák, de az az eredményt nem befolyásolta.--ugyebár???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.