Komoly bírálatokat fogalmazott meg a magyarországi korrupciós helyzet kapcsán az Európai Parlament költségvetés-ellenőrzési bizottsága (CONT), ami nagy többséggel szavazta meg szerda délelőtt a témával kapcsolatos véleményét. Az elfogadott szövegben kiemelték: „A korrupció jelenlegi szintje, az államháztartás elszámoltathatóságának és átláthatóságának hiánya, illetve a nem támogatható kiadások vagy a finanszírozott projektek túlárazása hatással van az uniós források magyarországi felhasználására”, ez pedig sértheti az EU alapértékeit, ezért indokolt az alapszerződés 7-es cikke szerinti jogállamisági eljárás megindítása. A legtöbb pénzt nekünk kellett visszafizetni Mint írták, 2008 óta Magyarország 19 pontot veszített a korrupcióérzékelési indexben, ami az egyik legrosszabb eredmény az egész EU-ban, az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) pedig 41 vizsgálatot végzett 2013 és 2016 között az ország vonatkozásában, amivel Magyarország a második legtöbbször vizsgált tagállam, és...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

koszpeko
Csak így tovább.
Majd kivágnak minket mint macskát szarni.
Nessy
Ajaj! Már megint báncccsák a magyarokat, meg az ő tökéletes kormányukat, a nagyvezírrel az élen!
csipetke
Az EP szétszedte a magyar kormányt?De nem eléggé.Majd akkor lesz itt nagy bammeg,ha kiderül,hogy az országnak kell visszafizetnie a nemzeti vő sarát.Mert 13 milliárd ft-ból sokmindent meg lehetne csinálni, (persze nem egy új stadiont a kert végébe)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.