“Orbán Viktor (Diktátorbán) annyira hozzászokott a párt-és kormányszintre emelt hazudozáshoz, hogy bárhol, bármikor, bárkit hülyének tud nézni szemrebbenés nélkül. Valóságellenes kommunikációja egy közepes képességű vidéki színész hamis gesztusaival egyre inkább a politikai giccs felé viszi hiteltelen alakját, nemzetrontó ámokfutását.”  “Miért nem akarja Orbán Viktor az állambiztonsági múlt feltárását?”  Nem azt állítottuk, hogy beszervezték ügynöknek, hanem …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Azért mert ő is a neje is, meg a szüleik családja is SÁROS ERŐSEN !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@moareka: Igen remélem még megérem mikor az összes disznóság napvilágra kerül !!!
karma1
@papa.49: Es meg ok merik basztatni Gyurcsanyt, hogy egy Apro unokat vett felesegul! Pedig Apro Antal az ezredet nem lopta el annak, amit most ezek...
namihami
Miért nem akarja? Naaaa, ki tudja miért nem?
Ez még 20 forintos kérdésnek is gyenge...
kissé felnőttem
van egy pár szó a magyar nyelvben amit lehet ragozni mert ige ez pedig a sáros ,
tessék közép majd felsőfokban. Amugy 77 x átrendezték már a levéltárat irattárat 3-4 oldalt nem leltek? ez sajtóban is megjelent ja nem rólam. de én 18 évesen nem is járhattam európát mert nem volt belügyér a rokonságba, baráti körbe.akkor ?
csipetke
Volt már orbán minden,csak akasztott ember nem.Hogy besúgó is volt?Csodálkozna rajta valaki?Egy sunyi hazug ember,aki a kereszténység védelme alatt elképesztő összegeket lop,az ilyen bármilyen aljasságra képes.Kár,hogy nem csak azok szívnak,akik rá szavaztak.Már többször szóba került,hogy az előző kormányban is csak orbán nem esett át átvilágításon.Miért is?Ha egy talpig becsületes ember lenne,akinek semmi takargatnivalója nincs,neki magának kellene ezt kérnie.
papa.49
@csipetke: Az Osztyapenkó előbb vált lépést a szoborparkban !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.