Bencsik András: “Erősen bízom benne, hogy a rendőrség, ha kell, a katonaság meg tudja védeni a Parlamentet ettől a… elnézést, de azt kell mondanom, ettől a csürhétől.”  Elemezzük az egykori munkásőrt, aki a Népszabadság egykori újságírója is volt, ezen kijelentését. Ez az elmeháborodott véresszájú orbánista, simán bevetné a rendőrséget és a hadsereget is a békésen …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Pufajkás koma, pedig nem hasonlítanak ezek a piknikező fiatalok a 2006-os törő-zúzó, gyujtogató, autóborogató, focidrukker nemzeti hősökre, aki egy kis frisítőre vágyva még a TV székház büféjét is kifosztották, mint egykor a vonuló szovjet testvéreitek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
1956-ban sem akarta senki "megtámadni a parlament épületét", mégis közénk lőttek. Igaz, azóta sem tudni ki, kinek az utasítására.
Bencsik elvtárs! Gondolod, hogy a parlamentben ücsörgő volt MSZMP tagok megismételnék a történelmet?
Orbán biztos segítséget kérne Putyintól! Rég volt a "ruszkik haza"! Azóta miniszterelnök lett a "lánglelkű", Hősök terén szónokló ifjú!
nezelodo
Pufajkás koma, pedig nem hasonlítanak ezek a piknikező fiatalok a 2006-os törő-zúzó, gyujtogató, autóborogató, focidrukker nemzeti hősökre, aki egy kis frisítőre vágyva még a TV székház büféjét is kifosztották, mint egykor a vonuló szovjet testvéreitek.
Eriksson
@Shikari: Nem az a baj, hogy lázadoznak, csak az, hogy nem tudni mi ellen. Még azt se tudják milyen lesz az új kormány, lesz-e üdvözlendő program, lesz-e, ami ellen tiltakozniuk kellene. Egyelőre nem tudnak semmit, csak azt, hogy balhézni kell. Miért? Mert kell!
S teszik ezt ordenáré módon, semmi tudatosság, semmi elegancia, tényleg mint egy szedett-vedett csürhe.
magyarbakancs
@Shikari: Mi @aszról beszélsz?
Arrogáns banda ?
A Fidesz politikusai ,szimpatizánsai minösitgetnek mindig te @aszkalap.
mi búbánatos terves picsát gondoltok magatokról ?
Ez a szarházi Bencsik is egy volt tetves büdös komcsi és ez ítélkezik a fiatalok felet.
magyarbakancs
@Shikari: Bayer meg az ECHO- tv -ben nincs olyan meg nyilatkozása ,hogy valakiről ne mondjon valami jelzőt
Olyan a pofája amit érdemes lenne csákány nyéllel kezelgetni.
SÍva
Csürhe!? Meg az édes anyukád! Hát mit képzeltek ti (még a nagybetűt sem érdemlitek) magatokról? Vegyétek már észre,hogy nem ti vagytok az Isten lába! Inkább a paraziták gyülekezete!
Macskaszem
@Eriksson: Már hogyne tudnánk a programját: migráncs, Brüsszel, Soros, közpénzlopás. Ennyi.
SÍva
@Eriksson: Persze, hogy lesz üdvözlendő programjuk csak nem az "egyharmadnak"! A saját zseb tömése számukra a legelső.
Eriksson
@Macskaszem: Ez nem program, ez ideológia. :)))
Eriksson
@SÍva: Azt mondta Orbán, hogy teljesen átalakít. Higgyük, vagy ne higgyük?
verőce21
Nem tudja feldolgozni a csúfos választási vereséget az ellenzék.
Nessy
Könyörgöm! Alsó tagozatos tananyag a "több, kevesebb, ugyanannyi".
Azért a gyerek leckéjét ne tessenek megcsinálni, mert ha a 49%- ra azt írják, hogy több mint az 51%, szegény srác szekundát kap.
Clavigo
@Shikari: Te,,, mint tegnap született,,, szőröstalpú,magyarul beszélő román bérszavazó ,,nem nagyon lehetsz tisztában ,azzal,,mikor egy szarházi régi jó elvtárs,,egy szaros nyelvű volt MUNKÁSŐR kiszarja magából a trágyát,,a száján keresztül. ...Én örülök,,hogy téged boldoggá tett,,,a vájud tele van...Ne azzal törödj,,oláh,,,hogy ki,,miért tüntet...Ésszel ezt te úgysem fogod fel,,,anyád majma.
verőce21
@Nessy: (11:32) De nyolcfelé ment az 51 Lujza!
Nessy
@verőce21: Én csak a matematikai tényt írtam.
A választási eredménnyel, a voks turizmussal, a megvásárolt szavazatokkal és egyéb törvényes "megoldásokkal" , magyarázatokkal nem foglalkoztam.
SÍva
@Eriksson: Ja! Új szintre emeli a "törvényes" lopás fogalmát! Már ha ez átalakításnak számít. A lényeg ugyan az marad! Dögöljön meg mindenki csak ők éljenek jól. :(
verőce21
@Nessy: (12:04) Akkor most Ti vagytok a bolsevikok? :)
Nessy
Amennyiben a szó alap jelentésére gondolsz, a bolsoj nagyot jelent, ha jól emlékszem.
Esetleg a matematikából hagyjuk ki politikát! Tudom, hogy 2x2 néha őt, de az sem politika volt anno!
magyarbakancs
@Shikari: Mindenki azért tüntet amiért akar.
De a Jobb oldali sajtó ,politikus ,szimpatizálás nem tud úgy nyilatkozni ,hogy személyeskedő durva hasonlatokat ne aggatna
Mint Bayer és a ECHO-tv ben szereplő újságírónak,kőméntelőnek titulált ember.
teuton
@nezelodo: @Eriksson: Tehat 2006ban bekesen tüntetgettek Budapest utcain... de mi ellen is? Es mekkora volt a kar? Üzletekett törtek be es több tucatnyi autot gyujtottak fel azok a "bekes" szelsöjobbos tüntetök? A tank is csak ugye egy jatekszer volt, ami veletlenül került az utcara egy csintalan gyerektöl... A teve epületet is csak egy villamcsapas gyujtotta fel ugye, nem a nacik.
Nessy
@Shikari: Azért 2006-ban nem egy-egy pár órás "tünti" miatt nem lehetett közlekedni a Kossuth tér környékén! Akkoriban hetekig éjjel - nappal ott kempingeztek a hívek, miközben délután az akkor ellenzékben lévő fidesz képviselők "buzdították" őket! Én is elrebegtem pár jókívánságot, és inkább kerültem a Duna part felé. Sose szerettem a részeg ürgéket!
magyarbakancs
@Shikari: "országrontókat!"
Aki nem Fideszes az nem ember?
Nessy
@Eladott Ország: Anno a Szabad Népben olyan meghatóan tudták éltetni az örök és megbonthatatlan Szovjet - Magyar barátságot, Bayerrel együtt.
Nessy
@Eladott Ország: Már módosítják Orbánék! Aki nincs velünk, az nincs!
magyarbakancs
@Shikari: "országrontókat!"
Ennél a kormánynál nagyobb ország rontó nem kell.
Mondjál már nekem olyan Nyugati országot ahol a miniszter úr gyerekkori barátja ennyi közbeszerzést nyert el mind it Mészárosúr.?
Mondjál már nekem olyan minisztert elnököt államelnököt aki a háza tövében fel építtet közpénzen egy stadiont ?
És te beszélsz országrontókról. Merkel,Makron és a többi nyugat európai vezető nem remeg a hatalomért mint a Mi Orbáncunk.
Bele döglene a rajkó ha nem veszethetné az országot.
magyarbakancs
@Shikari: "Ha nem tudtok a szabályok szerint békében élni, menjetek el! Ennyi!2
Elmészte abba jó na oda te szarházi oktasad a jó édesanyádat.
advocat
Bencsik, mint munkásőrös hírlapíró. Az állampolgárnak joga van tiltakozni. Kádár már 29 éve halott! Gondolkozz! Megjegyzés, nem miniszterelnök urazunk és nem Mészáros urazunk! Csak ha megszólítjuk őket, vagy levelet írunk nekik. Nincs herceg úr, gróf úr (ezt még Eszterházy is elmondta). Ennyit a magyar kultúráról. És azért a fideszt csak 48 % támogatja. Az IQ-juk most ne essen szóba, mert egy ember 1 szavazat! De véleményem lehet! Egyébként Bencsik is méltó ahhoz, amit felvet. Mert akkor ő is lehet. Szerintem. Én mondom. Megtehetem?
magyarbakancs
@Shikari: Te és a hason szőrü magyarkodo ,meldöngetö senkinek a világon nem modják meg ,hogy mi mit gondolunk ,és mi a véleményünk.
Nem a tietek az ország és nem Orbáncé.
Kérdésemre meg nem feleltél.
Nem tudom hányéves vagy de pont olyan mocskosül gondolkodol mint az a sok tetü ,szarházi komcsi ki most ott virit a Fidesz odalán és regéli nekem a demokráciát mint bencsik Stefka Szita meg a töbi szarházi besügó.
Oktasátok anyátokat kis pajtás és azt küldjétek melegeb éghajlatra.
Edmond Dantes
Gondolom,hogy Bencsiknek le van zsírozva a munkásőr bakancsa,a dobtáras géppisztolya,szeretné már végre használni.Érthető.Aki segget vált,az bizonyítani is szeretne,mint minden igazi neofita.Nemzeti neofita!! Volt KISZ titkár barátai kormányon vannak,reménykedhet.
nezelodo
@teuton: ma 9:53. Nos éppen azért írtam, hogy ezek a csürhének titulált, inkább piknikező fiataloknak látszó tüntetők nem gyújtották fel a várost, és nem puccsísérlet a vonulás célja, csupán a saját jövőjűket képzelik másként, nem illiberális keretek között. Gondolom azt is tudják, hogy ettől Orbán nem lesz újra liberális demokrata, de jelzik , hogy velük is számolnia kell, mert nem csak a határon túli magyarok miniszterelnöke.
Nem is értem, hogy kerülök képbe Nálad Erikssonnal együtt említve.
F_Viktor
@Shikari: Írod:
"... mi vagyunk a többség. Vagy betartod a szabályokat, vagy takarodsz!"

Majd akkor is ilyen nagy pofád legyen, mikor ki fog derülni, hogy ki a nagyobb többség! Mert nem ti vagytok!
F_Viktor
@Shikari: KIspofa, ha nem számoljuk a hazaáruló románokat, szerbeket, szlovákokat, ukránokat és a csalással szerzett szavazatokat, akkor van 25 százalékotok. Vagyis a magyarok 75 százaléka nem kér belőletek!
S ez a szám a fővárosban, a nagyobb városokban még magasabb, s a forradalmak itt, s nem Karakószörcsökön indulnak el, nem az utóbbi településeken döntik meg a diktátort!
Tehát csak óvatosan a csürhézéssel, mert egyre többen gyűlölnek meg benneteket, s a népakarat ugyanúgy nem játék, mint a medve!
simmering73
Falról levakart spermamaradvány. Ez is feláldozható.
F_Viktor
@Shikari: Még egy 1 bitesnek is egyszerű a matek, hazaáruló románok, ukránok, szerbek, szlovákok több, mint 300 ezren voltak, a másik 300 ezer az utaztatott (csalás!) ukránok, románok, a tojással, burgonyával, sonkával, "csomaggal" megvásárolt szavazók teszik ki.
Tehát maradt a szokásos 2 millió birka aki fityesz szavazó. A 8 millió magyar szavazatra jogosult 25 százaléka!

A csalásról annyit: látszik, hogy a nagy részvétel nem a fityesz tábort gyarapította, valamint oka volt, hogy visszatartották a vidéki szavazatok leadását, lassították az átszavazók voksolását, s elfogadhatatlan a rendszerösszeomlásra való hivatkozás aminek következtében eltitkolták a részeredményeket.
S ha nálatok mikor ilyen anomáliák előfordulnak, annak célja van...
Pálinkás Pál
Bencsik te alkoholista komcsi barom...még ki mered nyitni a pofádat???Te ...minden rendszer seggnyalója...Anyád emberiség elleni bűntetted követett el ,amikor kihordott az abortusz helyett!!!
Jozefina
Bencsik is lehetett volna valami miniszterféle!!! A színvonalat megüti!!!
teuton
@Shikari: Na mostmar elegem van a skizofren, allandoan kiralyi többesben pofazasodbol! TE milyen jogon akarod megmondani barkinek, hogy mit tegyen? Es ha nem teteszik NEKED, akkor takarodjon??? Takarodj te a primitivsegeddel a hazadba! A "többseg" pedig ugy nez ki, hoyg a szavazok 25%-a! Merthogy az ertelmi kepessegeidböl meg az alapvetö matekra sem futjak, a stilusod pedig mocsok, mint bayer. Egyebkent mar azt is eszrevehetedd volna, hogy ertelmes es intelligens közegben, meg itt is, nem te vagy többsegben! Meg szerencse, mert az aztan tenyleg katasztrofa lenne, ha ilyen primitivek lennenek a többseg, olyam orszagbol menekülni kellene... De te Magyarorszagra menekültel... Mennyit fizettek?
Yoda69
@Jozefina: A komcsi multja miatt tulzottan kikezdheto: munkasor, besugo. 3/3-as AVH-tiszt, vegul Nepszabi foszerkeszto a kadar-eraban
bencemacska
@Eriksson: április 26., 10:28
Mielőtt megállapítást teszel:
- Hasonlítsd már össze a TV székházat megtámadó, rendőröket dobáló csürhét a mostani tüntetőkkel!
- Olvastad a kormányprogramot? Légyszi adj egy linket, hol található?!
- Olvastad a leendő "emberminiszter" egyes böffentéseit? Én most jöttem a kórházból!
- Kérdezz meg egy bírót, hogy érzi magát!
Tovább is van, de nem mondom, fáradt vagyok!
Eriksson
@bencemacska: Nem kellenek ide bizonyítékok, elég volt végignézni a tömegen.
Pihenj sokat és gyógyulj meg minél előbb.
bencemacska
@Eriksson: Köszönöm, megpróbálom.
Már távgyógyításon vagyok!
cikicakk55
@bencemacska: Jobbulást kívánok. Neked most inkább pihenned kéne,nem ezeket az idegtépő hozzászólásokat olvasgatni.Még jó,hogy azokból jóval kevesebb van.Most már tudom miért nem láttalak már napok óta a propin. Gyógyulj meg mielőbb.
bencemacska
Na végre, Bencsik is oda állt a tükör elé és jól beolvasott annak a szemétládának, amit látott!!!
bencemacska
@cikicakk55: ma, 15:31
Hirtelen kellett kórházba mennem, bár én már közel két éve nem voltam jól, de csak most igazolták a gépek, amit én éreztem!
Kö9szönöm a jókívánságaidat !
kereső
@bencemacska: Jobbulást.Gyógyulj meg minél előbb,és vigyázz magadra.
bencemacska
@kereső: ma, 15:52
Köszönöm a jókívánságot!
Ma este már nem kell injekciót szúrnom!
teuton
@nezelodo: Te vagy a pozitiv, ericsson a negativ pelda az esemenyek ertelmezesre, igy kerültetek egybe a valaszomhoz. Szerinte az üzletek kifosztasa, rombolas, epületek es autok felgyujtasa az forradalom volt, ami meg most van, az tüntetö csürhe...
Eriksson
@teuton: április 30., 13:39 Na idefigyelj te sötétben bujkáló, hazug koncepciókat gyártó, szégyentelen agitátor. Követelem, hogy másold be azt a posztomat, ahol szerinted ezeket az állításokat leírtam, s ha ilyet nem találsz, akkor csak egy hazug, arcátlan, mocskolódó aljas provokátor vagy. Minden tisztességes ember szégyene.
teuton
@Eriksson: Tükörbe neztel es megismerted a mocskot? Csak nem jöttel ra, hogy az te vagy? Primitiv mocskolodoknak nem valaszolok...
Sámannus
Az elme roggyantak elfelejtik, hogy ők az okozói a magyar exodusnak, és ezt nem tudják visszacsinálni, inkább fegyvert fognának, az igazságát védő népükre. Elfelejtik hogy éppen ők lázítják a csürhét akiket szemérmetlenül még ki is fosztanak.
nusika
2/3-ad magyar állampolgár csürhe egy elvakult fideszes szemében?? Milyen országban élünk???
Rockxy
Óelkáté a sztár! :)
Vannak itt fizetett trollok?
verőce21
Az ellenzéki gyülekezetek elnökségei sorban mondanak le. Szinte mindegyiknek sokkal nehezebb meghatározni a múltját vagy a közelmúltját, mint a jövőjét. Ugyanis az két szóval elintézhető. Jövőjük nincs.
dr frédikántor
@verőce21: ne verd magad már oly nagyon...
csak úgy....
@durbincs: Kendnek a Bencsik meg a Bayer Zsóti a kultúrális etalon? gondótam? miért ne gondóhattam vóna?
csak úgy....
@durbincs: bezzeg a kend viccein röhögnek? a hüléket nem szánni köne ? maga jó az alacsony vérnyomás ellen ? hülyeségbü kapott már oszkárt ? óvatos a sörrel ? estére megint begözöli a kopoltyút sörhabbal ? dógozni nem jár?
csak úgy....
@durbincs: ha kijózanodtál beszélünk ? - mitü vagy zavaros? sörhab? pizza? neked? használt? nem fogsz megint rókázni?
kereső
@durbincs: ha már trágáság! Bencsik "úr" trágársága nem háborit fel? Csak azoké, akik ezen felháborodnak?,amúgy jogosan!
kereső
@durbincs: ha még csak a Balatonon volna!...,én már csak ilyen kákán is csomót "kereső" vagyok.
kereső
@durbincs: nem vagyok én politikus! A "hitem" segitett az életem során mindig.A hitem magamban.
Sámannus
@Nessy: A tűzcsapokat megnyitva veszélyeztette a város biztonságát ez a mocskos söpredék.
Fehér ember nem felejt. Ezért börtön járt volna a zavargóknak, de még fel sem fogta senki mit műveltek akkor. Pedig stratégia volt minden megbénítása.
Én akkoriba úgy jártam munkába, hogy az vigasztalt, hogy ezek a mocskok még bűnhődni fognak.
A pofájuk lehet bármekkora, a piszkukba kell verni az orrukat egyszer!
Nessy
Durbincs! Nem tudom, hogy ab start ilyen ostoba, vagy csak jó pénzért tetteti magát. Nem is érdekel különösebben! De nem ártana már lemezt és stílust váltani! Tudja a "stílus az ember"! Nem tudom haléknál hogy van ez,
Viszont van egy több ezer éves mondás: Varietas delectat! A változatosság gyönyörködtet!
kereső
@durbincs: Csak,hogy nyugodt napjaid legyenek- egy vagyok a bencsik"úr" által megnevezett csürhéből. És kikérem magamnak, és a többiek nevében is,hogy egy munkásőrgárdista! csürhézzen.És azt is,hogy te ehhez csatlakozol!
Réges-régen az ilyenre mondták azt,hogy "keksz jeszty, kultura nyet!"
kereső
@durbincs: köszi a jó tanácsot! Dönteni viszont én döntök.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.