Kásler Miklós neve ma még nem mond sokat az átlag polgárnak, de az orbáni terv az, hogy országszerte világhírűvé tegye. A hírek szerint Ő váltja Balog mindenminisztert posztján. Előzetesen pár általa vallott tézist érdemes megismerni, no nem azért, hogy kövessük, csak hogy tudjuk ki-mi vár ránk.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
www.epa.oszk.hu/01300/01326/00024/dec4.htm
A bibói tízparancsolat.Bibó István: A szabadságszerető ember politikai tízparancsolata. Egy: A szabadságszerető ember megköveteli magának és megadja másnak a minden embernek kijáró tiszteletet, de megkülönböztetett tiszteletet, sem címet magának nem követel, másnak pedig úr voltáért, sem vagyonáért, sem hatalmáért, sem befolyásáért, sem ruhájáért megkülönböztetett tiszteletet nem ad, csak tisztességért vagy érdemért; senki emberfia előtt meg nem alázkodik, alázatoskodó megszólítási és köszönési módokat szájára nem vesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.