Ha olyan személlyel találkozik, akiről sejthető, hogy a Városliget Zrt. alkalmazottja, fokozott figyelemmel járjon el, nehogy megzavarja valamiben, mert az esetben nem állnak jót magukért. Reagált a Városliget Zrt. a tegnap este történtekre, amikor is a Valton biztonsági őre leütött egy nőt, aki agyrázkódást szenvedett, illetve más valtonos munkavállalók egyebek mellett a nyakánál fogva fogtak le egy férfit, akit később még hátulról hátba is rúgtak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ha nincs tv-székház, akkor a Városliget is megteszi.
Lényeg az, hogy ""intézkedni"" lehessen.
advocat
Azért arra nincs felhatalmazásuk, hogy bárkit megüssenek! Azért ezt tisztázni kellett volna. Vonják vissza az engedélyét. Egyébként meg jelentsék fel, mert ha súlyos testi sértést okozott a mélyen tisztel rendőrségnek illene (hivatalból) az eljárást megindítani.
RonaGyuri
ugyan már a fidesznyikeknek mindent szabad! =))
Borsodi
Ha a hölgy hozzátartozója megkeresi a biztonsági őrt az is jogos? A gyűlölet gyűlöletet szít és előbb utóbb bosszúhoz vezet.
Zeta
Van egy réteg , akiknek mindent lehet?
Most hivatalból mert nem lép a rendőrség?
Két tüntésre menőt 7-8 rendőr tudott igazoltatni, csak azért, mert békésen tüntetédre mentek!!
Ott , ahol tényleg lépni kellene egy sincs@

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.