Novák Katalin nem lesz miniszter az új Orbán-kormányban, de arra számít, hogy a jelenlegi területen és minőségben folytathatja munkáját.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára csütörtökön a TV2 I/I Azurák Csabával című műsorában közölte: úgy tudja, pénteken hozza nyilvánosságra a miniszterelnök a kormány névsorát, és ebben ő miniszterként nem fog szerepelni.

Novák Katalin nem lesz miniszter az új Orbán-kormányban

Fotó, címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd

Hozzátette: az, hogy államtitkárként folytatja-e, az elkövetkező időszak döntésein is múlik, de arra számít, hogy alapvetően "ezen a területen és ebben a minőségben" folytathatja munkáját.

Megjegyezte: megérti, hogy a választás után találgatások vannak arról, hogyan alakul a kormány, ki milyen feladatot kap majd, ő is látott ilyen találgatásokat, de ezek "soha nem határoztak meg semmit".

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ludmilla
jó a fülbevalója... minek is hívják az állatok fülébe tett valamit?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Bevallom, nekem Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért is felelős államtitkára az egyik kedvencem. Amióta Selmeczi Gabriella eltűnt a színről (sajnálatosan a nyugdíjvagyonunkkal egyetemben), azóta Novák képviseli a nőiséget a kormányban. Szakmaiságot ugye nem nagyon tud képviselni, az értelem lángját se igazán tudja körbe hordozni. De kedves a mosolya és biztosan jó édesanya. Az sem mellékes, hogy nincs az az eszement baromság, amivel ne lenne hajlandó kiállni a kamerák elé és a kétség legapróbb jele nélkül felmondja a leckét. Teljesen függetlenül attól, hogy a józan ésszel, a realitással, de még a statisztikai adatokkal is szembemegy olykor a mondandó, neki a szeme sem rebben. Mert a Fidesz-kormánynak első a család. Ennek kézzelfogható bizonyítéka lesz a – minden bizonnyal remek – tananyag, amiből a nők megtudhatják végre, hogyan egyeztessék össze a családot és a munkát. Köszönöm a nők nevében. Is.
Eladott Ország
A lényeg hogy megvédjük az országot, a kérdés csak az, hogy kitől. ( legjobb lenne tőletek)
m.blog.hu/b1/b1/image/novak-katalin-990x660.jpg
2018 a családok éve lesz, de nem minden családé. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy megnő a családi pótlék összege, ami nyolc éve változatlan. A diplomás nők boldogan szülnek majd, és ha már otthon maradnak, olcsóbban internetezhetnek. További örömteli újítás az államtitkár szerint, hogy mindkét diákhiteltípus esetében az igénylés korhatárát a jelenlegi 40-ről 45 évre emelik. Ha tekintetbe vesszük, hogy a mostani feltételek mellett, ha valaki most 24 évesen diákhitelt vesz fel, azt nagyjából 65 éves korára fogja tudni törleszteni, akkor ez a reform egyben magában foglalja az örök élet ígéretét is.
papa.49
Meg kell állapítsam, vagy nem jól nyalt, vagy valami más oka van, hogy kimaradt, de biztosan akad neki valamilyen poszt ahol továbbra is árthat az országnak !!!
Pedig nagyon igyekezett a hölgyemény )))))))))))))))))))
Ő is mint minden fütyiszes ,,polihisztor,, bármit rá lehet bízni úgyse ért egyikhez sem )))))))))))))))
bencemacska
@papa.49: ma, 16:03
Nem vagyok teljesen képben, de úgy tudom folytatja ott , ahol abba sem hagyta!
papa.49
@bencemacska: Hát azt a ,,SEMMIT,, amit csinált azt jól eladta az biztos !!!
volvós
@bencemacska: tegnap 21:00

...főleg a füllbevalója, meg a szája ( olyan O betüs )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.