Április 30-án és május elsején több villamosjárat is máshogy fog közlekedni a budai oldalon.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint rendezvény miatt több villamosjárat is a megszokottól eltérően fog közlekedni a budai oldalon április 30-án és május elsején.

Majáliskor több villamos közlekedése is változik a budai oldalon

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Kozeg

- A 47-es villamos Városház tér és Deák Ferenc tér M között nem közlekedik. A 61-es villamos, az M3-as, M4-es metró igénybevételét ajánljuk.

- A 48-as villamos Deák Ferenc tér M és Savoya Park között nem közlekedik. A 61-es villamos, az M3-as, M4-es metró igénybevételét ajánljuk.

- A 49-es villamos Kelenföld vasútállomás M és Deák Ferenc tér M között nem közlekedik. A 19-es villamos, az M3-as, M4-es metró igénybevételét ajánljuk.

- Az 56A villamos meghosszabbított útvonalon közlekedik.

- A 61-es villamos meghosszabbított útvonalon közlekedik.

A BKK közleménye szerint az 56A és a 61-es villamosok továbbra is Hűvösvölgytől indulnak, előbbi a Bartók Béla úton át Kelenföld vasútállomásig (a 49-es villamos helyett), utóbbi pedig a Fehérvári úton a budafoki Városház térig jár (a 47-es és 48-as villamosok helyett). A Savoya Park a Móricz Zsigmond körtér felől a 17-es villamossal érhető el.A villamosok kiskörúti szakasza felé való eljutás az M4-es és az M3-as metróval javasolt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.