Fideszes "ügynök" viszont nincs szerinte a pártban.

Sallai Róbert Benedek az atv.hu-nak nyilatkozott, a Hadházy Ákos társelnök és közte majdnem tettlegességbe forduló vitáról kikerült hangfelvétel ellenére sem kíván lemondani és kilépni a pártból. Az sem érdekli, hogy ki szivárogtatta ki a hangfelvételt.

Sallai Róbert Benedek szerint DK-s beépített ember lehet az LMP-ben

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Elekes Andor

Sallai szerint Hadházy Ákos végigzsarolta a pártot, miközben saját szakállára kezdett egyeztetni a visszalépésekről a baloldaliakkal. A választás előtti fél évben, Sallai szerint ha valami nem úgy ment a pártban, ahogy azt Hadházy akarta, akkor azzal zsarolta a pártot, hogy a sajtó elé kiáll és közli, a Fidesz megvette az LMP-t

Az sem tetszik a jelenleg még elnökségi titkár Sallainak, hogy állítása szerint Hadházy korábban "kiadta" őt a sajtónak, és a Fidesz beépített emberének nevezte. 

"A kérdésre, miszerint a Fidesznek lennének-e emberei a pártban, azt mondta: kizártnak tartja, az ugyanakkor valószínűbb, hogy a DK-nak viszont van" – olvasható a a cikkben.

Hadházy Ákos az atv.hu-nak elmondta, "egy társelnök természetesen megpróbálja a politikát irányítani, ahogy azt ő megfelelőnek látja”, de hozzátette, semmit nem csinált felhatalmazás nélkül.

A társelnök elmondta még, hogy sem a párt háta mögött, sem a párt ellen nem cselekedett. "Nehéz problémákkal kellett szembenézniük a választásokat megelőzően, de sajnálja, hogy vannak, akik indulatokat keltettek. Mivel a bajokat ő maga is csak részben tudta megoldani, ezért korábban beadta lemondását" – olvasható a cikkben.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rohács1926
De VAN fideszes ügynök a pártban.
Ahhoz, hogy észrevedd, tükörbe kellene nézned. Helyedben én sem tenném szívesen.
Vagy a DK amortizálására ez az új ötlet a habony művektől?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
@Commenter: Ungár Péter schmitd mária fia. Szerinted majd nem az anyjához húz, aki talpig fideszes?
sallai meg hallgasson, gyalázatos, amit művelt. Szerintem a tégla ungár, és széll lehet, az lmp remélem, eltűnik a palettáról. Hadházy Ákosnak meg további sok sikert kívánok. Az egyetlen rendes ember az lmpében.
namihami
Ha (HA) ez igaz és így igaz, akkor tényleg felháborító, hogy egy rejtett kormánytámogató-pártba befurakodtak az ellenzékiek.
Milyen az éberség az LMP-ben, hogy beengedték az ellent a kormánypártot nyomó soraik közé?
Éberség, elvtársak, éberség.. Az ellenség keze betette a lábát. --és hasonlók...
Pálinkafőző Rézüst
az a dékás ügynök az fideszes, és maga sallai az...
Commenter
@bencemacska: köszi a helyesbítést. akkor dédunoka.
Commenter
@Desischado: de miért marad HÁ egy ilyen pártban? Nem értem a történtek után tényleg nem! Az meg sem fordult a fejében hogy a táskáját a magánirataival együtt esetleg egy párttársa is ellophatta és nem feltétlenül a fidesz volt itt a tettes? Pláne a Sallaival történtek után érdemes lenne HÁ-nak elgondolkodnia ezen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.